Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell Skellefteå ,  Sverige

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotel med moderne konferencefaciliteter og en dejlig beliggenhed midt i Skellefteå. Vores store lokaler gør os til et glimrende valg, uanset om det gælder store eller små konferencer eller ren afslapning.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Vi er stolte over vores fantastiske morgenmadsbuffet, og bor du på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell indgår altid en velfyldt morgenmadsbuffet med næringsrige og økologiske alternativer i værelsesprisen. Selvfølgelig har vi laktose- eller glutenfrie samt veganske alternativer.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 06.30 - 10.00 

En hotelmorgenmad er ikke kun for hotelgæster. Vil du forkæle dig selv og nogen, du holder af? Alle er naturligvis velkommen til at nyde vores fantastiske morgenmadsbuffet mod en afgift. Dette er også en perfekt gave fra chefen til sine ansatte. Kontakt hotellet for at booke større selskaber. 

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi tilbyder parkering i vores parkeringsgarage for alle hotellets gæster. Prisen er 135 SEK pr. døgn. Desværre går det ikke at forhåndsreservere parkeringspladser.

Fitnessfaciliteter

Cirka 10 skridt fra hotellet ligger vores samarbejdspartner Step In. Et topmoderne træningscenter med noget for alle, der har lyst til at træne. Som hotelgæst træner du frit døgnet rundt.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kaffe og te inkluderet

Hos Quality Hotel Skellefteå Stadshotell byder vi altid vores gæster på kaffe og te i lobbyen. Her finder du også sandwiches, sodavand, vand og snacks til salg døgnet rundt.

Verandan

Vi, der arbejder på Verandan, elsker god mad. Hos os finder du klassikere og et smukt lokale til fine middage, afterwork, events osv. Alt med Skellefteås smukke Stadspark og Skellefteåelven uden for vinduet. Under sæsonen har vi vores meget værdsatte udeservering åben under både morgenmad og middagstid.

Åbningstider

Mandag - lørdag: 18.00

For reservation af bord, send en email til q.skelleftea@choice.se.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Aqua Spa

Forkæl dig selv med en vidunderlig behandling hos vores Aqua Spa i stueetagen. Du kan nyde en lang række behandlinger her, inkl. massage, ansigtsbehandlinger og mere.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du kan hente din adgangskode i receptionen.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Joggingrunde
 • Elevator
 • Udendørs parkering
 • Indendørs parkering
 • Fladskærms-TV
 • TV
 • Vækketjeneste
 • Gratis kaffe
 • Restaurant
 • Træningslokale
 • Fax
 • Handicapværelser
 • Møderum
 • Spejl i fuld længde
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.