Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Prisma Skøvde ,  Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skøvde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferencehotel ved Boulognerparken i Skövde centrum. Du har gåafstand til butikker, kulturseværdigheder og underholdningstilbud, hvorfor du er garanteret et spændende ophold i Skövde. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Prisma er et konference- og familiehotel, der ligger centralt i Skövde. Du har gåafstand til offentlig transport og Skövde centrum med sine mange butikker og restauranter.

Beliggenhed og omgivelser

Quality Hotel Prisma ligger i smukke omgivelser ved Boulognerparken, der er en grøn oase midt i Skövde. Det er nemt at komme fra hotellet og hen til de enkelte turistattraktioner, såsom Hornborgarsøen, Läckö slot og Skara Sommerland.

Parkering

Ankommer du i bil, tilbyder vi parkering i vores parkeringskælder. Der findes også gratis parkeringspladser på gaderne rundt omkring hotellet, afhængig af ledig kapacitet. Læs mere om vores parkeringsmuligheder og afgifter her

Konferencer

Hold din konference hos os! Hotellets moderne og lyse konferencelokaler kan rumme op imod 80 deltagere. Vores erfarne personale hjælper naturligvis gerne med planlægningen af både små og store arrangementer. Du ved vel, at softice og popcorn indgår under hele dit konferencebesøg, når du booker møde hos os? En garanteret succes! 

Restaurant og bar

Her på Quality Hotel Prisma har vi en hyggelig restaurant, hvor du kan spise et lækkert måltid og nyde en skøn drink. Vi serverer morgenmad, frokost og middag i et stilrent og behageligt miljø. Hos os kan du læne dig tilbage, mens personalet tager hånd om dine ønskemål. 

Sweet Dreams Stay

Vores projekt Sweet Dreams er et samarbejde med UNICEF, hvor vi hjælper børn, der er udsatte for menneskehandel, til en tryg nats søvn. For at bidrage til dette projekt, så rengør vi dit værelse kun ved forespørgsel, når du bor mere end én sammenhængende nat hos os. For hvert værelse, der ikke gøres rent, skænker vi 10 SEK til UNICEF. Samtidigt formindsker vi brugen af kemikalier, energi og vand. Sammen kan vi gøre en forskel! Mere info om Sweet Dreams.

For holdet og heppekoret

Vi er glade for at kunne tilbyde vores idrætsgæster rabatteret pris i forbindelse med stævne, kamp eller løb. Få den bedste start med en skøn seng og mulighed til både tidligt check-in og sen check-out, og egen idrætsmenu. Læs mere om vores tilbud og rabatter for dig, som rejser med idrætten.

Afslapning og træning

Vil du slappe lidt af, så gør du det bedst i vores sauna, som ligger i hotellet og er gratis for alle vores gæster. Vegg i vegg med badstuen ligger treningsrommet vårt og venter på deg – fullt utstyrt med frivekter og maskiner for både kondisjon og styrke. Vil du træne udendørs, så er der fine løbe- eller gåture i nærheden af hotellet. Spørg i receptionen, så hjælper vi dig gerne med tips og kort.  

Cash free

Quality Hotel Prisma gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Velkommen til Skövde og Quality Hotel Prisma!

Kontakt

  • Telefon: +46 500 48 80 00
  • Fax: +46 500 48 83 40
  • E-mail q.prisma@choice.se
  • Org. nr: 556597-7476
  • Ekedalsgatan 2 54124 Skøvde , Sverige
via Google Maps

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Skövde Resecentrum

Med bus

Ta bus 4 fra Skövde Resecentrum, stå af ved stoppestedet Volvo B-port.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Skövde, ring på tlf. +46 500 416 500.

Om Quality Hotel Prisma

Antal hotelværelser

107 værelser, 150 sengepladser

Antal konferencelokaler

5 lokaler, plads til 80 deltagere

Afstand til Landvetter Lufthavn

148 km, ca. 2 timer med bil

Afstand offentlig transport

Skövde Resecentrum: Ca. 400 meter
Busstoppested Volvo B-port: 50 meter
Bus fra Skövde Resecentrum: 5 minutter

Quality Hotel™

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.410.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.