Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Södertälje

Velkommen til Södertälje - Björn Borgs smukke hjemby! Som gæst på Quality Hotel Park Södertälje får du chancen for at bo midt i byen og være tæt på alt det som denne spændende og kontrastrige by har at byde på!

En sand park-perle

Quality Hotel Park Södertälje er en sand park-perle i mere end en forstand. Hotellet ligger lige ved den smukke bypark i Södertälje, en livlig oase midt i byen, hvor du kan gå en tur, slappe af og nyde naturen. Hotellets beliggenhed betyder også at du er tæt på andre højdepunkter i Södertälje. For eksempel kommer du hurtigt til videnskabsmuseet Tom Tits, en virkelig spændende oplevelse. Du er også nær ved Torekällberget som er Södertäljes egen friluftszoo! Her kan du slentre rundt, hilse på dyrene og nyde masser af lækker mad.

Et knudepunkt uden lige

Quality Hotel Park Södertälje ligger, som tidigere nævnt, midt i centrum. Men selve Södertälje er også lidt af et knudepunkt, kun en halv time fra Stockholm og lige ved to Europaveje. Den kollektive trafik er fremragende, med både Stambanan, Mälarbanan og östra Stambanan der går igennem her. Derudover befinder Södertälje sig mindre end en time fra tre forskellige lufthavne: Arlanda, Skavsta og Bromma. Södertäljes havn ligger midt imellem Østersøen og Mälaren, så Södertälje er ikke bare et knudepunkt, det er også et uundværligt logistikcentrum.

Konference, møder og lokaler i Södertälje

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Södertälje? Du finder vores tilbud her.

Nærliggende destinationer

Stockholm
Solna

Læs mindre
19 hoteller i Södertälje

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.