Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Friends Solna ,  Sverige

Quality Hotel™ Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Friends, eventhotellet til de store øjeblikke. Vi ligger ved siden af Friends Arena og Mall of Scandinavia - her tager vi os af alle former for møder og events, uanset anledning. Vi gør det enklere for dig og er kontantfritt.

Quality Hotel™ Friends 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vi byder dig hjertelig velkommen til Brasserie X, hvor du kan nyde en middag med en fantastisk udsigt.

Brasserie X

Vi byder dig hjertelig velkommen til vores bar og restaurant på 25. etage. I Brasserie X møder vores nordiske traditioner det franske brasserie, der er kendt for den hyggelige og intime stemning. Filosofien bygger på de gode, smagfulde og ukomplicerede måltider, der komponeres helt fra bunden. Oplev udsigten, der strækker sig over flere kilometer, nyd den hyggelige middag eller kig forbi sammen med vennerne og få en forfriskende drink.

Balkonen

Når du skal fejre bryllupsdagen, byde den nye samarbejdspartner på middag eller vil overraske din kæreste med en romantisk middag på en helt almindelig tirsdag, kan du med fordel booke vores eksklusive balkon med plads til to personer. Her kan I sidde helt for jer selv, men I mærker stadig pulsen fra restauranten.

Velkommen til Brasserie X!

Bestil bord

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på e-mail restaurang.friends@choice.se eller på tlf. +46 87 05 70 79.

Bestil bord online 

Brasserie X

Monday-Saturday, 5pm-10pm (kitchen close at 9:30 pm)

Due to the effects of the corona virus, vastly reduced travelling and cancelled events your stay with us may differ from your regular experience. You may find the latest information about our opening hours, room cleaning, breakfast etc. at http://info.qhf.se or by contacting us at 08 705 70 00.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.409.006 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.