Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens mødested. Et levende, førsteklasses hotel midt i Arlanda Lufthavn, perfekt til møder, konferencer og oplevelser, med en himmelsk udsigt, 430 hotelværelser, 44 mødelokaler, to restauranter og en udendørs pool. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores lyse standard værelser måler mellem 20 - 24 m2 og er rummelige. Der er en god arbejdsplads. Værelserne er møbleret med en Hilding-seng (160 cm bred) med lækkert sengetøj, der giver dig en god nats søvn. Badeværelserne har et italiensk og stilrent touch, der emmer af luksus. Enkelte af værelserne har brusere, andre badekar. Der er desuden elkedel i samtlige værelser. Alle vores hotelværelser er designet af indretningsarkitekten Anders Björkén, og hans valg af tidløshed og smagfulde farver går igen overalt. Du kan endda købe vores luksuriøse hovedpuder i receptionen, der ville være den perfekte gaveidé. Overnatter du to eller flere nætter? Sig nej tak til rengøring, så skænker vi penge til UNICEF - vælg Sweet Dreams Stay.
 • Wi-fi
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Standard 2 enkeltsenge Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores lyse standardværelser måler mellem 20 - 24 m2 og har gode opbevaringsmuligheder samt en rummelig arbejdsplads. Værelserne er møbleret med to enkeltsenge (90 eller 105 cm bred), som giver dig de allerbedste muligheder for at få en god nats søvn. Badeværelserne har et italiensk og stilrent touch, der emmer af luksus. Enkelte af værelserne har brusere, andre badekar. Der er desuden elkedel i samtlige værelser. Alle vores hotelværelser er designet af indretningsarkitekten Anders Björkén, og hans valg af tidløshed og smagfulde farver går igen overalt. Overnatter du to eller flere nætter? Sig nej tak til rengøring, så skænker vi penge til UNICEF - vælg Sweet Dreams Stay.
 • Wi-fi
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores lyse superior værelser på 20-24 m2 tilbyder gode opbevaringsfaciliteter, et rummeligt arbejdsområde, LED-tv og alt det andet standardudstyr, som du måske har brug for. Værelserne har en 160 cm bred Hilding-seng, hvor du med stor fornøjelse kan ”putte” dig i det nøje udvalgte sengetøj, der indbyder til en god nats søvn. Der er adgang til en elkedel i alle værelser. Badeværelserne har et italiensk touch, der giver en stilfuld og luksuriøs fornemmelse. Nogle af værelserne har brusenicher, mens andre har badekar. Alle værelserne er designet af indretningsarkitekten Anders Björken, hvorfor du mødes af et tidløst design og smagfulde farver. Husk, at du kan købe vores komfortable puder i receptionen. Superior værelserne er placeret på de øverste etager, hvor der er en dejlig udsigt over enten landingsbanen, flytårnet eller Sigtunas landskab. Overnatter du to eller flere nætter? Sig nej tak til rengøring, så skænker vi penge til UNICEF - vælg Sweet Dreams Stay.
 • Wi-fi
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores lyse Superiorværelser på 20-24 m2 har gode opbevaringsfaciliteter, et rummeligt arbejdsområde, LED-tv og alt det andet standardudstyr, som du måske får brug for. Værelserne har to 90 cm eller 105 cm brede senge, hvor du med stor fornøjelse kan ”putte” dig i det nøje udvalgte sengetøj, der indbyder til en god nats søvn. Der er adgang til en elkedel i alle værelser. Badeværelserne har et italiensk touch, der giver en stilfuld og luksuriøs fornemmelse. Superior værelserne er placeret på de øverste etager, hvor der er en dejlig udsigt over enten landingsbanen, flytårnet eller Sigtunas landskab. Alle værelserne er designet af indretningsarkitekten Anders Björken, hvorfor du bliver mødt af et tidløst design og smagfulde farver. Overnatter du to eller flere nætter? Sig nej tak til rengøring, så skænker vi penge til UNICEF - vælg Sweet Dreams Stay.
 • Wi-fi
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Familieværelse Maks. 4 personer

Læs mere
Vores familieværelser fra 24 m2 har en 160 cm bred Hilding-seng, to ekstrasenge, gode opbevaringsfaciliteter, et rummeligt arbejdsområde, tv med kanaler for hele familien, en elkedel og minibar med noget godt til alle. Badeværelserne er lyse, luftige og har bruseniche. Ønsker du at reservere et værelse med plads til mere end to børn, eller har du andre forespørgsler, så kontakt os gerne direkte. Det giver os mulighed for at hjælpe dig med at finde lige det, der passer bedst til dine behov. Du kan kontakte os via reservation.cl.arlanda@choice.se eller via +46 08 444 18 15. Bemærk venligst, at hvis du ønsker et allergivenligt værelse, kan værelsets design afvige en smule fra de billeder, der vises her på hjemmesiden.
 • Wi-fi
 • Rygning ikke tilladt
 • Familieværelse
 • Plads til to sammenklappelige senge
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Suite Maks. 2 personer

Læs mere
Dette er et endnu mere luksuriøst værelse til den specielle anledning eller forretningsmødet. Vores 13 fantastiske suiter måler hver især mellem 43 - 62 m2, og de har en skøn sofagruppe, masser af arbejdsplads, to LED-fjernsyn, et veldesignet badeværelse med både bruser og badekar samt et separat soverum med en 180 cm bred dobbeltseng. Der er elkedel på alle værelser. Du finder desuden både badekåber og tøfler samt Nespresso kaffemaskine og minibar i vores suiter. Indretningsarkitekten Anders Björkén har sikret, at du mødes af smagfulde og tidløse farver. Seks af suiterne ligger på 12. etage, og disse fungerer som mødesuiter, da de har et separat værelse, hvor op til seks personer kan sidde adskilt. Overnatter du to eller flere nætter? Sig nej tak til rengøring, så skænker vi penge til UNICEF - vælg Sweet Dreams Stay.
 • Wi-fi
 • Rygning ikke tilladt
 • Suite med soveværelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.