Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Stockholm

Skal du til Stockholm? Vores hoteller ligger ved hovedstadens seværdigheder og de hyggelige smørhuller. Tag turen med metro, bus eller til fods og nyd byens øer.

Hovedparten af vores Stockholm-hoteller ligger centralt, men vi har også hoteller uden for den indre by med en god beliggenhed og tæt på transportforbindelser. I Södermalm er der noget for enhver smag, lige fra det farverige Hornstull med rockklubber og restauranter til det trendy SOFO med charmerende butikker, bohemeinspirerede caféer og barer. Den vigtigste åre i den gamle bydel er Västerlånggatan. Den strækker sig mellem regeringsbygningen i nord og Slussen i syd. Udforsk de smalle stræder og tag en kaffepause i en middelalderlig kælderhvælving, inden turen går til Stortorget, kongeslottet og Stockholms domkirke. I bydelen Norrmalm ligger alt inden for gåafstand af hotellerne. De arkitektoniske perler tæller bl.a. Gunnar Asplunds bibliotek og Centralbadet i jugendstil. Östermalm er Norrmalms ædle bror. Her blandt stenhuse fra 1800-tallet, velassorterede butikker og alléer ligger et par af vores Stockholm-hoteller. Fra hotellet på Kungsholmen har du få skridt til byens parker og rådhuset. Tag bussen eller båden ud til Djurgården. Gå en tur langs med vandet, besøg forlystelsesparken Gröna Lund, dyreparken Skansen eller Rosendals have.

Læs mindre
19 hoteller i Stockholm

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.540.341.000 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.