Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

At Six Stockholm ,  Sverige

At Six

Stockholm,  Sverige

Det nye mødested i Stockholm er At Six. Det er eksklusivitet med et twist samt et unikt værelsesudvalg med restauranter och barer, fitness og eventarena. Det er på nummer seks, at du finder alt det sjove. Vi ses i her!

At Six 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til vores crossfit-inspirerede træningslokale med udstyr fra nogle af de mest kendte internationale leverandører.

Udstyr i træningslokalet

Udover eksklusivt udstyr og frie vægte, findes der også boksesæk, up-hill running og vandroning. Om sommeren tilbydes også holdtræning, f.eks. yoga, hos At Six Rooftop

At Six Wellnes

At Six Wellness fokuserer på fitnessbehandlinger med alt fra dybtgående massager, der gavner musklerne og fjerner spændinger i ømme muskler, til klassisk svensk massage for afslapning til krop og sjælLæs mere om vores behandlinger og priser.

At Six Gym Club

Vi tilbyder også et eksklusivt medlemskab i vores private træningsklub, der er begrænset til 35 medlemmer. I medlemskabet indgår flere PT-sessioner, morgenmad, og et privat skab med træningstøj. Medlemskabet koster 2500 SEK/måned, og har 6 måneders bindingstid. For mere information og medlemsefterspørgsler, kontakt os på wellness@hotelatsix.com

Fitnessfaciliteter

Mandag: 24/7
Tirsdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lørdag: 24/7
Søndag: 24/7

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.