Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møder du et livsstilshotel i storformat – spændende design inspireret af 60er-flair og et unikt udbud af mad og drikke. Hotellet ligger i centrala Stockholm i den populære bydel Kungsholmen. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Amaranten ligger i det centrale Stockholm, kun 8 minutters til fods fra centralstationen og Stockholm city. En perfekt placering for dig, der vil tage opdagelsesskoene på og opleve alle Stockholms seværdigheder. Man trives ekstra godt på hotellet, hvis man sætter pris på det unikke, moderne design med inspiration fra 1960'erne. Dig, der elsker god mad og drikkevarer, finder hurtigt din yndlingsplads i vores barer og restauranter. Vi har også fitnessfaciliteter og konferenceafdeling. 

Local vibes midt i Stockholm

Clarion Hotel Amaranten ligger i den levende bydel Kungsholmen, som er smukt omringet af vand og fine stier til gåture. Her har du nært til både seværdigheder, shopping og pulsen i city. Desuden er der masser af restauranter på Kungsholmen med mange udeserveringer, alt fra afslappede udeserveringer til underholdningspaladser. Her trives familier, par og forretningsrejsende. På 10 minutter til fods er du ved Stadshuset, hvor der dagligt sejler både mod Stockholms øhav. Læs mere om Stockholm her.

Udenfor hotellets dør finder du metroen, som tager dig til T-centralen og Kungsträdgården og city på bare fire minutter. Her kan du hoppe på sporvognen til Skansen, Gröna Lund, Abba the Museum, Nordiska museet og Vasamuseet. Vil du hellere gå tager det 10 minutter til Hötorget. 

Fun dining på restaurang Kitchen & Table - restaurant og bar

Vi har netop slået dørene op til vores nye restaurant, Kitchen & Table Kungsholmen, i samarbejde med Marcus Samuelsson. Vi byder dig velkommen til Fun Dining hos Lucky No.13, hvor vi kombinerer Kungsholmen og Manhattan - begge øer er lige specielle, så det siger sig selv, at en kombination må være noget ud over det sædvanlige. Læs mere om vores restaurant her. Den indeholder i øvrigt også en af Stockholms bedste hotelbarer, hvor du kan nyde både klassiske og nye cocktails, gode vine og spændende øl i et behageligt og afslappende miljø.

Tap tap – come on in til vores cocktailbar Tap Room

Hos Clarion Hotel Amaranten finder du Tap Room - en unik cocktailbar i fuldt 60'ermiljø. Her har vi taget trenden med velblandede cocktails fra New York til Stockholm og Kungsholmen. Vi serverer dem sammen med smagfulde mellemretter fra vores åbne køkken. En naturlig yndlingsdestination i Stockholm! 

Fitness og sauna

Under dit ophold kan du besøge vores træningslokale i stueetagen.
I maj, juni og juli 2019 renoveres vores relaxafdeling. Derefter kan vi byde jer velkommen til et nyt friskt træningslokale og sauna. We can't wait to show you the result!

Sweet Dreams Stay

Når du bor hos Clarion Hotel Amaranten flere nætter i træk, kan du hjælpe os med at passe på miljøet. Du tilbydes muligheden for at fravælge rengøring af dit værelse en nat. Så skænker vi 10 kr. pr. værelse til Nordic Choice Hotels og UNICEFs projekt Sweet Dreams, der hjælper børn i Cambodja, som er udsatte for menneskehandel. Vi giver gennem projektet børnene en seng at sove i, støtte og mulighed for at gå i skole. Vi formindsker forbruget af både el, vand og kemikalier - i en god sags tjeneste.

Cash free

Clarion Hotel Amaranten gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Kungsholmsgatan 31 112 27 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Mere information

Om hotellet

Med metro

Blå linje til Rådhuset

Med bus

Bus 1, 50, 53, 54, 61, 65
Stig af ved stoppestedet Rådhuset eller Kungsbroplan

Fra Arlanda Lufthavn

Tag Arlanda Express til Stockholms centralstation. Skift til metro eller bus.

Med taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Amaranten

Antal hotelværelser

461 værelser

Antal konferencelokaler

10 stk - total kapacitet for 200 deltagare. Lokalerne har kapacitet for 2-75 personer. 

Afstand til lufthavn

Arlanda Lufthavn: 40 km, ca. 45 minutter
Bromma Lufthavn: 7,8 km, ca. 20 minutter

Afstand til offentlig transport

Metrostation Rådhuset: 0 meter
Busstop Scheelegatan: 10 meter
Stockholms centralstation: 750 meter

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.396.002 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.