Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møder du et livsstilshotel i storformat med spændende design inspireret af 60er-flair. Hotellet ligger i centrale Stockholm i den populære bydel Kungsholmen. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Amaranten tilbyder et afslappet mødested, mad og drikke med en høj kvalitet og personlig service i en behagelig atmosfære fra morgen til aften.

Kitchen & Table Kungsholmen – restaurant med frokost og middag

Velkommen til Kungsholmens hjerte, Kitchen & Table Kungsholmen i samarbejde med mesterkokken Marcus Samuelsson. Prøv Fun Dining på Lucky No.13, hvor vi kombinerer Kungsholmen og Manhattan. Begge øer er lige så specielle, så det er indlysende, at en kombination må være noget ud over det sædvanlige. Menuen er en smagseksplosion af Manhattan, fremstillet af skandinaviske ingredienser. Det er et skønt sted at socialisere over et glas med dine kolleger, men det er også en herlig madoplevelse, hvilket er perfekt til både lokale og hotellets gæster, der ønsker at få kendskab til byen, dens smag, mennesker og puls. Vi serverer frokost på hverdage og á la carte om aftenen og i weekenden. Velkommen!

Tap Room Kungsholmen – cocktails og middag

I cocktailbaren Tap Room serverer vi vores mad frå et åbent køkken. Innovative retter i sæson, lavede på lokale råvarer, serveres i mindre format, som gør at du både kan nyde en lækker snack til dine drikkevarer eller en helaften med middag. 

Morgenmad

At morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, har vi taget til os, og vi serverer derfor en fyldig, velsmagende og sund morgenmad. Vi har også et stort udvalg af økologiske produkter, og vi tilbyder selvfølgelig flere muligheder for allergikere. I weekender og helligdage kan det være hyggeligt at sove længe og spise sen morgenmad, og der kan derfor blive en smule trangt ved morgenmadsbuffeten op ad dagen. Er du typen, der ønsker at spise morgenmad i fred og ro, vil vi råde dig til at komme tidligt ned. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv med roomservice og frokost på værelset? Morgenmaden serveres i stueetagen og er altid inkluderet i prisen for vores gæster. Selv hvis du ikke bo hos os, er du altid velkommen til at nyde vores morgenmad til en pris af 195 SEK pr. person.

Hver mandag kan I nyde vores morgenmadsbuffet for kun 135 SEK/person.

Bordbestilling

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information eller vil bestille bord.
Kitchen & Table: +46 86 92 52 00 elle via kungsholmen@kitchenandtable.se.

Bestille bord online på Kitchen & Table

Morgenmad

Mandag: 06.30 - 09.30
Tirsdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Frokost

Frokosten i Kitchen & Table er lukket for tiden. 

Kitchen & Table Kungsholmen

Kitchen & Table er lukket for tiden. 

Hotelbaren

Tirsdag - Torsdag
15:00 - 23:00 (Køkkenet er åbent 17:00 - 22:00)

Fredag - Lørdag
14:00 - 01:00 (Køkkenet er åbent 17:00 - 22:00)

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.