Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alle hoteller i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Södermalm. En bydel, der er kendt for sit store udbud af restauranter, barer, butikker og gallerier. Hotellet har et spa, restauranten Eatery Social med to barer samt din stue - Living Room. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vil du have lidt ekstra luksus, eller går du bare efter et mindeværdigt hotelophold? Opgradér til værelse til en af vores suiter.

Juniorsviter

Vores juniorsuiter er et herligt todelt værelse med generøse mængder dagslys, separat arbejds- og opholdspladser, samt et fantastisk badeværelse. Alle værelser har brede dobbeltsenge (og sovesofa for jer, der tager hele familien med) og LCD-tv.

New York-suiter

Bo i en 50 m2 stor suite med luksuriøst badeværelse og en herlig stemning. New York-suiterne har panoramavindue fra gulv til loft samt udsigt mod Söderleden og Globen.

Södersuiten

Hotellets fineste suite, Södersuiten, er en unik suite til dig, der stiller høje krav til plads og komfort. Södersuiten på 120 m2 er veldisponeret og fordeler sig over to plan. Den har rummlige selskabs- og arbejdsområder samt sin helt egen terrasse. På det øverste plan finder du et soveværelse og et badeværelse, hvor udsigten er ganske fabelagtig. På det nederste plan finder du et mødeområde med sofagruppe og konferenceområde, hvor der er plads til op mod 16 personer. Södersuiten er udstyret med et 50 tommers Lava-tv. Perfekt til præsentationer. Med følger også ergonomiske stole.

Book suite

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og forespørgsler på +46 84 62 10 10 eller via cl.stockholm@choice.se.

I suiten indgår

- Morgenmad 

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.409.006 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.