Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Et hotel med en optimal beliggenhed ved Kista Galleria, Kistamessen og metroen, som tager dig til Stockholm city på 18 minutter. Comfort Hotel Kista har 194 moderne værelser, barception, stor lounge og fitness.

Comfort Hotel® Kista 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

En god morgenmad er et must, når man vil have en god start på dagen. Hos os får du altid serveret et friskt, enkelt og nyttigt morgenmåltid. Morgenmaden indgår altid i værelsesprisen.

Åbningstider
Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 10.30
Søndag: 07.30 - 10.30

Vores morgenmad har varierende åbningstider i sommerperioden og i weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Parkering

Under hotellet ligger en parkeringskælder, hvor vi kan parkere bilen. Siden parkeringen ikke tilhører hotellet, sker betaling direkte i parkeringskælderen via appbetaling, EasyPark eller SMSPark. Prisen for at parkere er 80-110 SEK pr. døgn.

Barception

Bar + reception = Barception

Du får her en kombination af bar, reception, indtjekning og deli. Det er det perfekte sted at møde folk, lytte til afslappende musik, finde noget at spise eller tage en drink, inden du skal videre ud i byen.

Fitnessfaciliteter

Ingen har nogensinde fortrudt en omgang træning! Besøg hotellets fitnessfaciliteter. Det holder åbent hele dagen, hver dag.

Self service station

Har du travlt? Ingen stress! I vores automater kan du selv tjekke ind, betale og tjekke ud på egen hånd – hvis du vil. Det skal være nemt at bo hos os.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Frit tilgængeligt WiFi

Hele hotellet tilbyder selvfølgelig gratis WiFi både trådløst og via kabel.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.