Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Se alle hoteller i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central har Stockholms mest centrale beliggenhed, lige rundt om hjørnet ligger byens hovedbanegård. Herfra har du gåafstand til Stockholms fantastiske udvalg af restauranter, museer og natklubber. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Her kommer der lidt nyttige oplysninger til dig, der kunne være interesseret i at bo på Comfort Xpress Hotel Stockholm Central.

Parkering

Ankommer du i bil, anbefaler vi, at du parkerer i parkeringskælderen, som ligger i den samme bygning som Comfort Hotel Xpress Stockholm Central. Parkering gælder ved ledig kapacitet, og kan ikke reserveres på forhånd. Prisen er 300 SEK og betales i parkeringskælderen.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Rengøring og nye håndklæder

Vi tænker på din tegnebog og på miljøet. Under dit ophold gøres værelset rent hver fjerde dag, hvor vi også bytter håndklæderne. Vil du have en ekstra rengøring, kan vi løse det mod en afgift på 100 SEK pr. gang, og har I brug for nye håndklæder, så løser personalet også det for 30 SEK pr. sæt.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Nordic Choice Club-nummer.

Barception

Her finder du både mad og drikke, slik og snacks. Desuden er lobbybaren åben døgnet rundt (alkohol serveres mellem kl. 11.00-00.00). Køb og spis din morgenmad, når du vil.

Sen check-out om søndagen

Blev byturen i lørdags lidt længere end beregnet? Intet problem, hver søndag har du dit hotelværelse helt frem til kl. 18.00, så glem alt om stress og jag. Det er søndag, og det skal du nyde i fulde drag. Du kan læse mere om servicen her.

Kæledyrsvenligt

På Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er dine firbenede venner meget velkomne. Du betaler et tillægsgebyr på 250 NOK pr. ophold, hvorefter dine kæledyr får lov til at indtage vores hotelværelser. Du betaler selvfølgelig ikke ekstra for førerhunde. Men husk at give os besked, når du booker, så vi kan finde et passende værelse til dig og dit kæledyr.

Opgradering

Vil du gerne bo lidt mere luksuriøst? Opgradér til en anden værelsestype mod et vederlag på 200 NOK. Tal med os nede i receptionen, så vi sammen kan se på de forskellige muligheder.

Kontakt os

Velkommen til at kontakte os på tlf. +46 8 566 222 00 eller via xpress.stockholmcentral@choice.se

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Check-out om søndagen: Kl. 18.00

 

Lobbyshop

Mandag - Søndag: 24/7

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.385.001 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.