Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central har Stockholms mest centrale beliggenhed, lige rundt om hjørnet ligger byens hovedbanegård. Herfra har du gåafstand til Stockholms fantastiske udvalg af restauranter, museer og natklubber. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Nogle kan lide æg, bacon, pandekager og wienerbrød serveret på sølvfad, mens andre nøjes med en coffee-to-go. Hos Xpress har vi derfor valgt at skippe morgenmadsbuffeten. I Barception har vi fundet frem et udvalg baguetter, wraps, yoghurt, smoothies, juice, friskkværnet fairtrade kaffe og andet, som passer perfekt til frokosten. Køb det du allerhelst vil have. Velkommen til Xpress-frokost!

 

Selvbetjening ved check-in

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Lobbybar

I Comfort Hotel Xpress Stockholm Centrals Barception, der ligger i receptionen, kan du købe snacks, lette måltider, slik, og hvad du ellers mangler. Tag det hele med op på værelset eller nyd det i vores ny renoverede lobby.

Åbningstider

Alle dage: Døgnet rundt (alkohol serveres mellem kl. 11.00 - 00.00).

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Ankommer du i bil, anbefaler vi, at du parkerer i parkeringskælderen, som ligger i den samme bygning som Comfort Hotel Xpress Stockholm Central. Parkering gælder ved ledig kapacitet, og kan ikke reserveres på forhånd. Prisen er 300 SEK og betales i parkeringskælderen.

Lazy Sunday

Blev byturen i lørdags lidt længere end beregnet? Intet problem, hver søndag har du dit hotelværelse helt frem til kl. 18.00, så glem alt om stress og jag. Husk bare at meddele receptionen! Det er søndag, og det skal du nyde i fulde drag. Du kan læse mere om servicen her.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Log ind med dit navn og e-mailadresse eller med dit Nordic Choice Club-nummer.

Kæledyrsvenligt

På Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er dine firbenede venner meget velkomne. Du betaler et tillægsgebyr på 250 NOK pr. ophold, hvorefter dine kæledyr får lov til at indtage vores hotelværelser. Du betaler selvfølgelig ikke ekstra for førerhunde. Men husk at give os besked, når du booker, så vi kan finde et passende værelse til dig og dit kæledyr.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.384.003 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.