Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Se alle hoteller i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central har Stockholms mest centrale beliggenhed, lige rundt om hjørnet ligger byens hovedbanegård. Herfra har du gåafstand til Stockholms fantastiske udvalg af restauranter, museer og natklubber. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

TripAdvisor Traveller Rating

4
2781 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
5
Sted
4
Service
4,5
Renlighed
3,5
Værelser
2

Ikke godt nok til prisen!

12. juni 2019, Holbæk, Danmark, signem-1990

Vi har lige tjekket ind og åbner døren til et lille rum midt på en hotelgang. Vi kan straks regne ud, at der ikke kan være vinduer i det værelse og ganske rigtigt... ingen vinduer. Værelset er meget l…

Vi har lige tjekket ind og åbner døren til et lille rum midt på en hotelgang. Vi kan straks regne ud, at der ikke kan være vinduer i det værelse og ganske rigtigt... ingen vinduer. Værelset er meget lille og mørkt - dog er indeklimaet godt i forhold til størrelsen. Vi beslutter os at gå i receptionen og “klage”. Der er intet at gøre. Hotellet er fuldt booket, folk er på venteliste. Receptionisten virker desværre lidt stram og siger, at det er dét værelset, vi selv har booket. Hun nævner en eller anden form for værelseskode, og jeg spørger, hvad den betyder. “Det betyder intet vindue”... okay... Hvor skal man vide det fra? Det her er ikke godt nok til prisen, men heldigvis skal vi kun overnatte her én nat. Ellers var vi blevet ekstremt bitre!
Læs mere
3

Centralt - men meget støj og små værelser

10. december 2018, , Jesper G

Værelserne er meget små, og vægene tynde, så alt aktivitet ved naboen høres tydeligt. Hotellet er centralt placeret i Stockholm lige ved centralstationen. Check-in gik relativt smidig. Wifi virker fin…

Værelserne er meget små, og vægene tynde, så alt aktivitet ved naboen høres tydeligt. Hotellet er centralt placeret i Stockholm lige ved centralstationen. Check-in gik relativt smidig. Wifi virker fint. Relativt dyrt ift. værelsers størrelse.
Læs mere
3

Alt hvad du har brug for - og intet mere

8. oktober 2018, Hjørring, Danmark, AndreasM1389

Hotellet byder på små men gode værelser, lige præcis dét du har brug for som storbyturist. Et sted at sove og slappe af, og uden at prisec bliver for voldsom. Et sparsommeligt men udmærket udvalg af…

Hotellet byder på små men gode værelser, lige præcis dét du har brug for som storbyturist. Et sted at sove og slappe af, og uden at prisec bliver for voldsom. Et sparsommeligt men udmærket udvalg af morgenmad giver mulighed for at drage ud i byen med lidt i maven selvom den traditionelle buffet ikke er at finde. Det fungerer OK. Skal man bruge mere tid på værelset end bare lige til at sove, så har man måske gavn af at finde et andet sted.
Læs mere
2

for Klaustofobisk

12. juli 2018, København, Danmark, andreasJ591FH

Hotellet ligger perfekt, personalet er super venligt. Men værelserne er så små at det ikke var til at holde ud at være der. Vinduerne kunne ikke åbnes så der var dårligt indeklima og konstant larm fra…

Hotellet ligger perfekt, personalet er super venligt. Men værelserne er så små at det ikke var til at holde ud at være der. Vinduerne kunne ikke åbnes så der var dårligt indeklima og konstant larm fra udsugningen.
Læs mere
1

Owner

9. februar 2018, Holte, Danmark, I2075XPsimont

Minder mere om et vandrehjem end et hotel. Iskoldt værelse om natten. Meget støj fra luftanlæg. Ingen rengøring. Rum på størrelse med et klædeskab (som ikke findes på værelset). Sølle! Find et andet h…

Minder mere om et vandrehjem end et hotel. Iskoldt værelse om natten. Meget støj fra luftanlæg. Ingen rengøring. Rum på størrelse med et klædeskab (som ikke findes på værelset). Sølle! Find et andet hotel.

Svar fra ejer

2. marts 2018

Hej! Tack för att du delade med dig av din feedback, och tog dig tiden att skriva en recension om oss. Väldigt tråkigt att höra att du upplevde att rummet var kallt, det får vi se över direkt. Gällande städningen så städar vi endast rummen var fjärde dag, för att spara på miljön, och våra rum är små men det du behöver för en god natts sömn. Vi önskar dig välkommen tillbaka och ha en strålande helg!

Læs mere

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.385.001 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.