Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Nacka Nacka ,  Sverige

  • Mødelokale med siddepladser i en hestesko hos Quality Hotel Nacka

Quality Hotel™ Nacka

Nacka,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 minutter fra Slussen og ca. 20 minutter fra Stockholm C. Her bor du skønt, hvad enten du rejser med familien eller for firmaet. Det er nemt at komme rundt med både bil, tog og bus. Vi har restaurant, bar og relaxafdeling.

Quality Hotel™ Nacka 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

På Quality Hotel Nacka bor du kun 10 minutter fra Stockholm city med bil. Vi tilbyder alle vores gæster fri parkering og adgang til vores relaxafdeling med træningslokale, sauna og indendørs pool. 

Tæt på både Stockholm og naturen

Quality Hotel Nacka har særdeles gode forudsætninger, når det gælder om at skabe et herligt besøg i storbyen, uanset om du rejser med familien eller med arbejdet. Med gode transportmuligheder som bus, bil og Saltsjöbanan er det nemt at komme ind til centrum for at shoppe eller nyde Stockholms rige kulturliv. Med Nacka naturreservat og Stockholms skærgård som nærmeste naboer er der også muligheder for ren afslapning og eventyr!

Wellness, helse og økologisk morgenmad

I vores madsal serverer vi hver morgen vores populære morgenmadsbuffet med et udvalg af økologiske produkter og selvfølgelig også nybrygget fairtrade-kaffe. Vil du starte eller afslutte dagen med træning og afslapning, er hotellets træningslokale og relax gratis for vores gæster. For den, som hellere vil træne udendørs, findes uendelige muligheder i Nacka. Nogle eksempler er løberunder rundt om Sickla sø, eventyrsbane, klatring og Hammarbybacken med den bedste bakketræning i Stockholm. Spørg os gerne, vi har en masse tips til dig i receptionen.

Brasserie X og Bar

Varmt velkommen til vores à la carte-restaurant Brasserie X. Her møder vores nordiske traditioner det franske brasseries afslappede atmosfære, og I kan nyde ægte og vellavet mad baseret på sæsonens råvarer. I kan også afslutte eller indlede aftenen hos os med en hyggelig drink i baren

Konference og festlokaler

Hotellet tilbyder fine konferencelokaler kun 10 minutter med bil fra Stockholm city. Hos os er der mulighed for at arrangere både store og små konferencer, møder og events. Ud fra jeres specifikke ønskemål skræddersyr vi konferencen, mødet, arrangementet eller festen. Vores konferenceafdeling tilbyder 13 mødelokaler i forskellige størrelser. Det største lokale rummer 200 personer. Ved du i øvrigt, at vi ddesuden også altid serverer softice og popcorn til vores konference- og mødedeltagere? En garanteret succes! 

For holdet og heppekoret

Vi er glade for at kunne tilbyde vores idrætsgæster rabatteret pris i forbindelse med træningslejr, stævne, kamp, løb eller andre sportsaktiviteter. Få den bedste start med en skøn seng og mulighed for både tidligt check-in og sen check-out, egen idrætmenu, og gratis samlingsrum. Læs mere om vores tilbud og rabatter for dig, som rejser med idrætten.  

Shopping og underholdning i Sickla

Hotellet ligger lige ved siden af shoppingkvarteret Sickla, et af Sveriges største og mest besøgte shoppingcentre. Her er der et bredt udvalg af shopping og oplevelser. Rejser du med børn, kan du eksempelvis besøge biografen, bowle eller tage i legeland.

Vi giver gerne tips til oplevelser i Stockholm

Du skal gerne kunne nyde dit ophold i Stockholm mest muligt, og derfor hjælper vi gerne med at give tips til aktiviteter og udflugtsmål. Vores reception er bemandet døgnet rundt, så der er altid nogen, som kan hjælpe dig, hvad enten du vil finde en natklub eller de små hemmelige seværdigheder. Læs mere om Stockholm her.

Kontantfrit hotel

Fra den 1. september 2017 er vi et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, betyder det en mere sikker arbejdspladsog giver personalet mere tid til at tage hånd om vores gæster. For vores gæster indebærer det en tryghed, som også minimerer mistillid og giver en hurtigere og mere sikker betaling.

Velkommen til Quality Hotel Nacka.

Kontakt

  • Värmdövägen 84 131 54 Nacka , Sverige
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Bil

Indtast Quality Hotel Nacka i din GPS så får du bedst vejbeskrivning.

Med tog/Tvärbana

Tvärbana fra Gullmarsplan, Liljeholmen, Årstaberg og Solna til Sickla station

Med bus

Bus fra Slussen til Sickla station eller Sickla Bro.

Fra Arlanda

Arlanda Express til Stockholm centralstation eller Flygbussarna til Liljeholmen. Fra Stockholm Centralstation, skift til metroen mod Slussen og tag derefter bussen eller Saltsjöbanan. Fran Liljeholmen, byt til tvärbanen. 

Med taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Quality Hotel Nacka

Antal hotelværelser

164 hotelværelser, 358 sengepladser

Antal konferencelokaler

13 lokaler, plads til 300 deltagere

Afstand til Arlanda lufthavn

45 km, ca. 50 minutter med bil

Afstand til Bromma lufthavn

16,5 km, ca. 30 minutter med bil

Afstand til Stockholms centralstation

6,6 km, ca. 15 minutter med bil

Afstand til offentlig transport

Busholdepladsen og sporvogn Sickla station 20 meter fra hotellet
Rejsen til Stockholm centrum tager ca. 20 minutter.

Quality Hotel™

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.