Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Hotel i Stockholm City/Norrmalm

Skal du overnatte i Stockholm? Bo med den bedste beliggenhed i bydelen Norrmalm, midt i Stockholm City. Spar tid, når du bor i gåafstand fra butikker, restauranter og seværdigheder. Herfra kommer du nemt videre til Stockholms andre kvarterer!

Hotel i Norrmalm og i Stockholm City

Nordic Choice Hotels har et stort udvalg af hoteller midt i Stockholms centrum. Nærmest væg til væg med Stockholms hovedbanegård ligger Nordic Light Hotel og Stockholm C Hotel. Hvis du vil booke et budgetvenligt alternativ uden at gå på kompromis med kvaliteten, finder du Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central lige rundt om hjørnet fra Stockholms hovedbanegård. Perfekt valg, når du vil bo tæt på Arlanda Express, metroen eller togstationen. Hvis du vil bo med gåafstand til Gamla Stan og tæt på de travle shoppinggader, finder du både At Six og HoboBrunkebergstorg, kun et stenkast fra den store shopping- og gågade Drottninggatan. Populære Clarion Hotel® Sign finder du på Norra Bantorget, ikke langt fra Hötorgets metro.

Restauranter, barer og caféer

I centrum har du aldrig langt til den næste café, bar eller restaurant, uanset om du vil have noget enkelt på vejen eller nyde et stort måltid med tilhørende vin. Hvis du har lyst til klassisk svensk, er Kåken og Prinsen et fremragende valg, mens det luksuriøse Operakällaren passer perfekt til de helt særlige lejligheder. Den bedste udsigt får du garanteret på TAK, der er en del af Urban Escape Stockholm. På de 1000 kvadratmeter er der flere restauranter og barer samt en yderst populær terrasse!

Shop i Stockholm City

Med Stockholms store udvalg af spændende mode- og indretningsbutikker er det svært at modstå fristelsen til at begive sig ud på en shoppingtur! I Norrmalm befinder du dig desuden lige der, hvor det sker, og der er mange alternativer. Tag f.eks. en slentretur mellem butikkerne på Drottninggatan og rundt omkring Hötorget eller læg vejen forbi et af byens mange butikscentre såsom Gallerian, MOOD Stockholm, Åhlens City, eller det fine NK, Nordiska Kompaniet. Fra Stockholm City kommer du nemt videre til den nærliggende bydel Östermalm og shoppingmekkaet rundt omkring Biblioteksgatan og Birger Jarlsgatan. Glem ikke at tage en skøn pause i Kungsträdgården, hvor du kan nyde et glas vin og suge stemningen til dig.

Flere bydele i Stockholm

Gamla Stan

Kungsholmen

Södermalm

Östermalm

Læs mindre
22 hoteller i Stockholm City

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.