Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi er en fredfuld oase, blot 20 minutter fra Stockholm, hvor du kan nyde et japansk bad, behandlinger, fire unikke restauranter. Du får kort sagt en helhedsoplevelse i et miljø, der giver dig det bedste fra Japan. Yasuragi er kontantfrit.

Yasuragi 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Yasuragi er ikke noget helt almindeligt spahotel. Her kan du dase i varmen fra vores indendørs og udendørs japanske kilder, forkæle dig selv med beroligende spabehandlinger, afslappende aktiviteter og lækker mad i de forskellige restauranter. Nyd freden og harmonien i Japan, lige her i Sverige.

Yasuragi-konceptet

Yasuragi er japansk for indre fred og harmoni, hvilket er præcis, hvad Yasuragi-konceptet omhandler. Dét at bade har været en vigtig del af den japanske kultur gennem årtusinder. Det beroliger kroppen og beroliger sindet. Vi har hentet vores inspiration fra den japanske enkelhed og har skabt et sted, hvor du kan slappe af og tømme dit sind for tunge tanker, så du kan vende hjem med ny energi.

Sådan booker du

Bookinger af spapakke og overnatning på Yasuragi sker på yasuragi.se/en/. Bonusnat på hotellet booker du direkte via telefon eller e-mail.

Hotelværelser

Alle værelserne på Yasuragi er blevet inspireret af japansk æstetik, men nogle er mere japansk inspireret end andre. Vores største suite, Ryokan Hanare, har sin helt egen private japanske kilde, en sauna og en stor terrasse. Området har også en udendørs jacuzzi med en fantastisk udsigt over Stockholms skærgård. Tilbage i 2012 byggede vi 27 helt nye hotelværelser, der alle er smukt designet af White Arkitekter.

Japanske bade

Besøg vores japanske bade og oplev et traditionelt japansk udrensningsritual. Slap af i en af vores varme kilder eller tvagningsrum, ång och torr bastu samt en dämpad lounge för stillhet. Du kan også vælge at snuppe en svømmetur i vores 25 meter lange indendørs swimmingpool. Du finder også et roligt loungeområde ved siden af de japanske bade, hvor vi serverer te og frugt.

Adgang til badene

Som overnattende gæst kan du bestille en pakke, der inkluderer adgang til de japanske bade og vores aktiviteter, når du reserverer dit værelse. Vi tilbyder også et udvalg af dagspakker til ikke-overnattende gæster.

Yukataen - din påklædning

Ligesom i Japan vil du modtage en såkaldt Yukata, en bomuldsbadekåbe, når du ankommer. Dette er, hvad du vil være iført, mens du opholder dig på Yasuragi. Så du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du skal bære. Vores kåber er mørkeblå med hvide, japanske symboler. Fuku betyder held og lykke, mens Kotobuki betyder sand glæde. Yukataen kan du beholde som et souvenir fra dit ophold her på Yasuragi.

Spabehandlinger

Forkæl dig selv med en spabehandling, mens du er her. Vi har behandlinger til alle, lige fra massage till ansiktsbehandlingar. Vi anbefaler, at du booker din behandling, når du foretager din hotelreservation.

Aktiviteter

Vi har en daglig tidsplan, der viser alle vores aktiviteter, såsom meditation og yoga. De fleste af aktiviteterne er inkluderet i dit ophold, og du behøver derfor ikke at foretage en reservation.

Mad og drikke

Mad til alle sanser. Vi har ikke mindre end fire forskellige restauranter på Yasuragi, og vores Sake Bar kan bryste sig af at have den mest omfattende Sake-menu i Sverige.

Møder og konferencer

Et møde på Yasuragi handler om helheden, mennesker og miljøet. Vi hjælper dig gerne med at finde det, der føles rigtigt for netop dig. Læs mere om vores konference- og eventmuligheder her.

Den japanske have

Oplev den perfekte kombination af principperne i en japansk have og den svenske skærgård. Vores have strækker sig hele vejen ned til vandkanten. Nyd en rolig gåtur eller hvil dig en stund på en af bænkene og bare lyt til åndedrættet.

Minimumsalder

Du skal være mindst 16 år gammel for at besøge Yasuragi. Besøgende i alle aldre er dog velkomne til Yasuragi Kids i løbet af sommeren.

Cash free

Yasuragi gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Hotellet ligger lige under 20 kilometer fra Stockholms centralstation. Her kan du læse mere om Stockholm.

Kontakt

  • Hamndalsvägen 8 13281 Saltsjö-Boo , Sverige
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Bus fra Slussen til Orminge centrum. Skift her til bus 417 mod Hasseludden og stig af ved stoppestedet Hamndalsvägen. Rejsetiden er ca. 35 minutter.

Fra Arlanda Lufthavn

Tag Arlanda Express eller lufthavnsbussen til Stockholms centralstation. Skift her til metrolinjen mod Slussen og tag videre med bus.

Med båd

I sommermånederne kan du tage Waxholmsbåden til Hasseluddens brygge. Båden afgår fra Strömkajen flere gange dagligt. Rejsetiden er ca. 30 minutter.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, ring på tlf. +46 8 15 00 00.

Om Yasuragi

Antal hotelværelser

191 værelser, 416 senge

Antal konferencelokaler

24 lokaler, plads til 400 deltagere

Afstand til lufthavn

Arlanda: 60 km, ca. 1 time
Bromma: 25 km, ca. 45 minutter


Afstand til busstop

Hamndalsvägen: Ca. 7 minutter til fods

Interview with the Foo Fighters

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.