Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi er en fredfuld oase, blot 20 minutter fra Stockholm, hvor du kan nyde et japansk bad, behandlinger, fire unikke restauranter. Du får kort sagt en helhedsoplevelse i et miljø, der giver dig det bedste fra Japan. Yasuragi er kontantfrit.

Yasuragi 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

De japanske bade er kernen på Yasuragi. Her får du mulighed for at opleve det traditionelle japasnek vaskeritual. Derefter synker du ned i en varm kilde, inde eller ude under fyrretræerne. Det er en rensende ceremoni for både krop og sind.

Udrensningsritual

Ceremonien begynder i udrensningsværelset. Her er en række træspande og taburetter linet op langs væggen. Det er her, du vasker dig selv. Brug langsomme, små bevægelser, der rækker ind mod dit hjerte. Fyld derefter din spand med vand, hold det over dit hoved og skyl. Igen og igen. Når du er renset, fordyber du dig i de varme kilder, helt op til hagen. Prøv at opretholde et afslappet og roligt tempo.

Varme kilder og sauna

Efter udrensningsritualet slapper du af under fyrretræerne i vores udendørs varme kilder eller i saunaen, mens du nyder udsigten. Tag derefter en forfriskende dukkert i poolen. Det rolige tempo er det afgørende moment her.

Badintroduktion

Det japanske bad er et sted for stilhed og reflektion. Når du checker ind, får du, sammen med din yukata, en instruktion i, hvordan det går til, når man vasker sig på den japanske måde. Det japanske ord Yasuragi kan beskrives som den skønne udånding, du gør, når du synker ned i en varm kilde og slipper taget for en stund. En sjælens udånding. At vaske sig og bade ifølge gammel japansk tradition, er en udmærket måde at komma ned i gear og slippe taget om hverdagen. Du begynder altid dit besøg på Yasuragi med at vaske dig. Japanerne bruger stadig i dag denne urgamle meditative tradition for at koble af.

Spabehandlinger

Forkæl dig selv med en spabehandling, mens du er her. Vi har behandlinger til både krop og sind, fra massage og ansigtsbehandlinger til farve- og lydterapi.

Aktiviteter

Vi tilbyder også en række aktiviteter, der fremmer den indre ro og fornyer din energi. Find sindsroen gennem en zen-meditation, væk din krop med Do In, genopbyg dine energiniveauer med Qigong eller forbedr din balance og fleksibilitet med yoga. Vores aktiviteter er inkluderet i entréen til de japanske bade, og du behøver ikke at foretage en reservation.

Loungen

Vi serverer te og frugt i loungen.

Adgang til badene

Som overnattende gæst kan du bestille en pakke, der inkluderer adgang til de japanske bade og vores aktiviteter, når du foretager din reservation. Vi har også et udvalg af dagspakker til ikke-overnattende gæster.

Minimumsalder

Du skal være mindst 16 år gammel for at besøge Yasuragi. Besøgende i alle aldre er dog velkomne til Yasuragi Kids i løbet af sommeren.

Åbningstider

Det japanske bad

Mandag - søndag: 08.00 - 22.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Book bad og behandling

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og bokning
på tlf +46 8 747 64 00 eller via info@yasuragi.se.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.