Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi er en fredfuld oase, blot 20 minutter fra Stockholm, hvor du kan nyde et japansk bad, behandlinger, fire unikke restauranter. Du får kort sagt en helhedsoplevelse i et miljø, der giver dig det bedste fra Japan. Yasuragi er kontantfrit.

Yasuragi 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Mad, der bliver flamberet på Yasuragi, Nordic Choice Hotels

Mad til alle sanser. Vi har fire forskellige restauranter på Yasuragi. Vores Sake Bar kan prale af at have den største Sake-menu i Sverige.

TOKYO RESTAURANT

I Tokyo Restaurant serverer vi mad, der er inspireret af det moderne japanske køkken. Her forenes tydelige smage med japanske teknikker. På Yasuragi arbejder vi med holdbarhed, og som en del af dette har vi valgt at ikke servere rødt kød én dag i ugen, på mandage. Der serverer vi i stedet vores vegetariske retter og retter med fisk.

TEPPANYAKI RESTAURANT

I det japanske køkken er den visuelle oplevelse lige så vigtig som smagen. I Teppanyaki Restaurant har hvert bord sin egen kok, som tilbereder maden foran gæsten på en kogeplade. De japanske og lokale svenske råvarer giver en unik madoplevelse. Her serverer vi en færdigkombineret dagens menu med inspiration fra Japan og vores omgivelser. 

TOTORO SAKE BAR

I tilslutning til Teppanyaki Restaurant finder du vores sakebar. Her findes Sveriges største og bedste udvalg af sake. Føl og klem dig frem blandt flaskerne, og kast dig ud i en verden fyldt med denne fantastiske risbryg. Vores sakeuddannede barværter guider dig frem til en herlig oplevelse af den japanske nationaldrik. I sand Izakaya-ånd er der også små japanske retter til din sake. 

CHIKARA – RAWFOOD

Under tilberedning af rawfood må råvarerne ikke overstige 42 grader. På denne måde bevares de naturlige enzymer i råvarerne, og dermed behøver vi ikke bruge vores egne enzymer i kroppen for at nedbryde maden, vi spiser. Resultatet bliver, at vi ældes langsommere og kroppen beholder den kraft og energi, som vi har brug for i vores daglige liv. Hos Yasuragi findes mulighed for at samle ny kraft, på japanske Chikara, og derfor har vi valgt at kalde vores rawfoodmenu for Chikara. Du finder vores sortiment af rawfood i Kyarabi, vores SPA lounge. Nagaiki!

Mandage uden rødt kød

Yasuragi støtter på aktiv vis bæredygtighed. Som en del af dette har vi valgt ikke at servere rødt kød om mandagen her på Yasuragi. I stedet serverer vi fisk og vegetariske retter til morgenmad, frokost og middag.

Dresscode og reservation

Du er velkommen til at bære din Yukata (japansk bomuldskåbe) i flere af vores restauranter, det er alt sammen en del af traditionen, når du besøger en ryokan (traditionel japansk kro). Naturligvis er du mere end velkommen til at reservere et bord på en af vores restauranter, selvom du ikke bor på hotellet, besøger badene eller deltager i en konference.

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information og bordbestilling på telefon +46 8 747 61 00 eller via info@yasuragi.se.

Åbningstider

Morgenmad 

Alle ugens dage: Kl. 07.30 - 10.00

Frokost

Alle ugens dage: Kl. 13.00 - 14.00

Middag

Alle ugens dage: Kl. 18.00 - 23.00

Middag - Teppanyaki

Torsdag - søndag: Kl. 18.00 - 23.00

Det japanske bad

Alle ugens dage: Kl. 06.00 - 23.00

Butik Kimochi

Mandag - fredag: Kl. 08.30 - 18.00
Lørdag - søndag: Kl. 08.30 - 17.30
Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.