Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hotel i Strømstad

Frister det med svenske skærgårdsidyl? Så er Strömstad et fantastisk udgangspunkt. Strömstad er kendt for den lange kystlinje med strande, øer, bugter og rev, og ikke mindst for is på bryggen, friske rejer og glade sommerminder.

Her kan du virkelig nyde sommeren i fulde drag, men også et dejligt hotelophold. Vores hotel Strömstad Spa er byens spahotel på Nötholmen, lige ved strandpromenaden og med et 2000 m2 stort spaområde. Du kan vælge og vrage mellem saltvandsbassin og udendørs jacuzzi med udsigt over havnen, saunaer og finsk sauna, behandlinger samt en stor portion afslapning. Hotellets konferenceafdeling, barer og restaurant ligger blot ti meter fra kysten. Uden for hotellets døre ligger klipperne og havet med sine mange muligheder. I sommermånederne er der flere daglige afgange med færge fra Strömstad til de smukke og bilfrie Kosterøerne Her finder du både strande, butikker og restauranter, herunder små stier, klipper og uberørt natur. Medbring din cykel og hold en picnic her! Ellers anbefaler vi, at du afsætter tid til fisketure, kajakture og forskellige former for vandsport. Her gælder det blot om at nyde dagene. Den lille skærgårdsby i landskabet Bohuslän ligger 1,5 timers kørsel fra Oslo og 2 timers kørsel fra Gøteborg.

Læs mindre
3 hoteller i Strømstad

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.