Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Strömstad Spa Strømstad ,  Sverige

Strömstad Spa

Strømstad,  Sverige Opening 11. april 2023

Strömstad Spa & Resort ligger midt i den svenske skærgårdsidyl på Nötholmen i Strömstad. Med kun 10 meter til havet er dette et sted som er skabt til afslapning og velvære. Vi gør det let at nyde! Vi er et kontantfrit hotel.

Strömstad Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Omgivelserne omkring Strömstad Spa & Resort er fyldt med aktiviteter for enhver smag.

Golf

Mellem hotellet og kajkanten er der 10 meter. Til golfbanens første tee er der lidt længere - ca. 45 meter. Golfbanen breder sig ud som et bølgende, grønt tæppe ved siden af hotellet. Det her er et sted, der er skabt til at slappe af og have det godt. Takket være golfstrømmens velgørende varme er her en usædvanlig lang golfsæson, og det fantastiske landskab giver dig alle muligheder for at kombinere golf med oplevelser.

Shopping

Strömstad er en af de største handelsbyer. Her er der mange, fine gader med butikker og restauranter, og en shoppingtur I Strömstad kan absolut anbefales. Du finder små unikke butikker side om side med gallerier og større butikker. Når du har brug for at hvile benene, er der en mængde cafeer og restauranter, hvor du kan slå dig ned.

Kunst og kultur i Strömstad

I Strömstad kan du se udstillinger og lære mere om egnen før og nu. Bugten, byens ældste kvarter, giver et billede af, hvordan Strömstad så ud i 1800-tallet med dets træhuse og brostensgader. Tag en tur op på Korpebjerget, hvor du kan nyde en storslået udsigt over Strömstads skærgård. For nutidige kunstudstillinger anbefaler vi galleriet Lokstallet.

Kosterøerne i Strömstads skærgård

Kosterøerne har alt, hvad du kan ønske dig af en autentisk skærgårdsoplevelse. Færgen til Koster fra Norra Hamnen i Strömstad sejler hele året, flere gange om dagen. Ude på Koster kan du opleve hyggelige småhavne, græssende køer, henrivende udsigter og slående smuk skærgårdsnatur.

Naturum@Kosterhavet

Her kan du opleve en udstilling med fotografier, interaktive aktiviteter og mikroskoper, hvor du kan kigge på dine egne strandfund. Husk at zoome ind på Kosterhavets indbyggere i akvariet. Her er der også audioguides, som viser dig rundt i udstillingen. Naturum@Kosterhavet er porten til Sveriges første marine nationalpark, der blev indviet i 2009. 

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og forespørgsler på tlf. +46 0526-303 00 eller via info@stromstadspa.se.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.