Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall er et nyt, spektakulært, moderne og elegant designet destinationshotel lige ved siden af Selångersån midt i Sundsvalls smukke bymidte. En unik mødeplads med stort fokus på design, mad drikkevarer, spa, møder og stemning.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Varmt velkommen til Clarion Hotel Sundsvall - et enestående hotel med tagbar, restaurant, spa, træningslokale og store konferencemuligheder. Og endelig er lige præcis du snart her.

Tag et kig inde i hotellet med vores 360 graders panoramabilleder.

Sundsvalls nye mødested

Med en spektakulær tagbar, restaurant, internationalt spa med blandt andet tagpool, et vibrerende Living Room og en fleksibel konferenceafdeling, er Clarion Hotel Sundsvall meget mere end bare et hotel. Et mødested for alle, uanset om du skal overnatte, spise noget lækkert, gå på spa, drikke drinks med venner eller arrangere et stort event.  

Clarion Living Room - Sundsvalls opholdsstue

I vores designede Living Room kan du nyde fuldt ud med en kop varm kaffe, og lade dig inspirere af alle mennesker, der går forbi, nyde god gastronomi og skønne drikkevarer fra vores restauranter og barer, samt være en naturlig del af livet på hotellet.

Vi serverer dagens frokost i Living Room på hverdage kl. 11.30 - 13.30. Ugens frokostmenu lægges op på vores Instagram hver mandag. Ved større frokostselskaber beder vi dig bestille bord på forhånd, så vi kan sikre, at I alle får plads i restauranten på ønsket tid. Book via reservations.cl.sundsvall@choice.se.

Manhattan møder Medelpad - unik restaurant og tagbar

På 5. etage, i det 6 etager høje hotel, finder du restaurant, skybar og en unik tagterrasse med en mageløs panoramaudsigt over byen. Det er ingen mindre end Marcus Samuelsson, internationelt kendt stjernekok, som tager restaurantkonceptet Kitchen & Table til byen, hvor det internationelle Manhattan kombineres med det unikke lokale. Et absolut "must" at besøge for både hotelgæster, sundsvallboer og forbirejsende.

Elements Spa Sundsvall - Roof Top SPA oppe på taget! 

På hotellets øverste etage finder du Elements Spa Sundsvall, et topmoderne SPA som vækker alle sinder for at få dig i rigtig stemning. Her finder du et bredt udbud af behandlinger for ansigte og krop, en opvarmet tagpool med en slående udsigt over Sundsvall, samt sauna og dampbad. I weekenderne får vi pulsen op med en pool club på taget. Forskellige dage, forskellige tider, forskellige setups - men altid med en fantastisk oplevelse som fællesnævner. Vælg din vibe for dagen og book dit besøg derefter.

Book behandling og spaentré på Elements Spa Sundsvall.
Book spapakke med overnatning, spaentré, spagave og hotelmorgenmad.

Unikt design med inspiration fra Sundsvall, New York og Tokyo

Efter den store Sundsvallbrand i år 1888, som efterlod byen i ruiner og anses den største brand i Sveriges historie, blev centrale Sundsvall bygget op igen. Denne gang i sten. Derfor kaldes Sundsvalls bymidte for Stenstaden. Den historiske begivenhed og Medelpads smukke landskabssten Alnöit ligger til grund for hotellets ydre udformning. Interiøret henter inspiration fra verdensmetropoler som New York og Tokyo. Mødes mellem det lokale og det globale skaber sammen en effektfuld atmosfære, som opleves allerbedst her.

Contact

  • Skepparegatan 9 852 34 Sundsvall , Sverige
via Google Maps

Mere information

Om Clarion Hotel Sundsvall

Antal hotelværelser

270 værelser

Antal konferencelokaler

9 mødelokaler og 1 banketsal

Afstand til centrale Sundsvall

300 meter

Afstand til offentlig transport

250 meter til busstoppested Navet

Afstand til lufthavn

23 km, ca. 20 minutter med bil til Sundsvall Timrå Airport

Find vej til hotellet

Offentlig transport

Tog til Sundsvall C, bus til stoppested Navet.

Til/fra lufthavn

23 km, ca. 20 minutter med bil til Sundsvall Timrå Airport.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Sundsvall, tlf. +46 60 19 90 00

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.