Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Selma Spa+ Sunne ,  Sverige

Selma Spa+

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa i Sunne! Vi tilbyder afkobling, spabehandlinger, god mad og drikkevarer - alt grundet i omsorg og ansvar for vores planet og alle os, der bor her. Vi er et kontantfrit hotel.

Selma Spa+ 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

I hjertet af Selma Spa ligger vores spaafdeling. Her kan du koble af og nyde vores behandlinger og ritualer. Som gæst hos os har du fri adgang til hele spaafdelingen.

Pools og saunaritualer

Hos os kan du koble af i tempererede, indendørs pools. Du har også adgang til tørsauna, dampbad, urtesauna og et kaldarium. Prøv nogle af vores saunaritualer. Godmorgen Energi eller Godaften Relax.

Behandlinger

Vi tilbyder et af de største udvalg af behandlinger i Norden, nærmere bestemt 40 forskellige behandlinger. Vores terapeuter er specialuddannede inden for deres respektive områder, hvilket betyder, at du som gæst kan være sikker på at få så nydelsesrig og effektiv en behandling som muligt. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde en behandling, som passer til netop dig og dine behov.

Dagspa

Selvfølgelig er du også velkommen til at spendere en afslappende dag på Selma Spa, selvom du ikke bor på hotellet. Vi tilbyder fire forskellige dagspakker fra 595 SEK pr. person. Kontakt os for mere information og booking.

Børn i spaen

På nogle tidspunkter fungerer Selma Spa også som et paradis for børnefamilier. Det sker bl.a. i skoleferier. Når der er familietid, har vi masser af aktiviteter, som også passer til vores yngre besøgende. Kontakt os gerne for mere information om vores familievenlige tidspunkter.

Aldersgrænse

Bemærk, at når der ikke er familietid, er aldersgrænsen 16 år i hele spa- og træningsafdelingen samt i vores pools, døgnet rundt.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 20.00
Fredag - lørdag: 07.00 - 21.00
Søndag: 07.00 - 18.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Book behandling eller dagspa

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf. +46 56 51 66 10 eller via reservation@selmaspa.se.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.392.009 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.