Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Selma Spa+ Sunne ,  Sverige

Selma Spa+

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa i Sunne! Vi tilbyder afkobling, spabehandlinger, god mad og drikkevarer - alt grundet i omsorg og ansvar for vores planet og alle os, der bor her. Vi er et kontantfrit hotel.

Selma Spa+ 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Træn inde eller ude, i vådt eller tørt, hårdt eller roligt. Vi har et stort udvalg af holdtræning, fitnessfaciliteter og en fantastisk natur at træne og blive inspireret i.

Fitnessfaciliteter og træningsrunder

På Selma Spa har du alle muligheder for at finde en træningsform, som passer til netop dig. I vores fitnesslokaler finder du således både maskiner og håndvægte. Hver dag afholder vi ca. otte instruktørledede træningsomgange med puls, balance og adrenalin. Se skema og book en runde her.

Træn udenfor

Et stenkast fra hovedindgangen finder du fantastiske motionsruter til gåture, stavgang, løb og skiløb om vinteren. Her er også mountainbikespor, og er du vild med asfalt, er landevejscykling i Sunne et fantastisk tilbud.

Adgang til spa

Uanset om du er her som overnattende gæst eller har booket dagspa, har du fri adgang til både fitness- og spaområdet. Husk at tage en dukkert i en af vores pools eller und dig selv et øjeblik i saunaen efter en træningsrunde.

Aldersgrænse

Bemærk, at når der ikke er familietid, er aldersgrænsen 16 år i hele spa- og træningsafdelingen samt i vores pools, døgnet rundt.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 07.00 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Book personlig træning

Du er velkommen til at booke personlig træning eller kostrådgivning på tlf. +46 56 51 66 10 eller via reservation@selmaspa.se.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.392.009 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.