Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det bliver vores andet Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyder 131 prisvenlige værelser og en skøn lobby. Det er et moderne hotel midt i det centrale Umeå ved den flotte Umeelv.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Comfort Hotel Umeå City! Det er Umeås nye, moderne og måske mest centralt beliggende hotel midt på Storgatan. Du finder shopping og restauranter kun et minut væk, samtidig med at den flotte Umeelv ligger lige ved hotellet. Her bydes der på et skønt lobbyområde med bar og frit tilgængeligt WiFi. Morgenmad er selvfølgelig altid inkluderet i værelsesprisen.

Midt i Umeå

Hotellet ligger på Storgatan 47, midt i det centrale Umeå. 800 meter fra Umeås hovedbanegård og 2,5 km fra Umeå Universitet. Tæt på shopping, restauranter og forlystelser, men også på Umeelven.

Moderne og smidigt hotel

Comfort Hotel Umeå City er et urbant og effektivt hotel, der passer perfekt til rejsende, som vil bo centralt, moderne og enkelt til en fornuftig pris! På hotellet finder du alle tænkelige faciliteter, blandt andet fitness, sauna, vaskerum og en kombineret bar og reception.

Cash Free

Comfort Hotel Umeå City er et kontantløst hotel, hvilket giver et enklere og mere sikkert ophold for dig som gæst. Læs mere om dette under vores FAQ.

Barception

Vi giver dig det, du vil have, men dropper alt det overflødige. Vi har ingen minibar eller roomservice, men vi har til gengæld en barception i vores lobby. En barception er en kombination af bar og reception. Her kan du gøre det hele. Du kan f.eks. klare check-in og check-out, købe noget godt at spise, nyde en kop kaffe eller en drink samt møde nye mennesker eller arbejde.

Frit tilgængeligt fitnessrum

På hotellet finder du et fitnessrum med løbebånd og træningscykel samt sauna, og det er frit tilgængeligt for alle hotelgæster.  

Kontakt

  • Storgatan 47B 903 26 Umeå , Sverige
via Google Maps

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.