Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det bliver vores andet Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyder 131 prisvenlige værelser og en skøn lobby. Det er et moderne hotel midt i det centrale Umeå ved den flotte Umeelv.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

På Comfort Hotel Umeå City vil vi gerne give dig en god start på dagen. Vi tilbyder dig en morgenmadsbuffet med både økologiske og sunde alternativer – kort sagt en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden, som blir serveret i lobbyen, indgår altid i værelsesprisen.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 – 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 – 11.00

Morgenmaden har skiftende åbningstider i sommerperioden og på helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi tilbyder parkering i parkeringshuset Parketten for 135 SEK per døgn. I nærheden af hotellet ligger der andre parkeringsgarager, ligesom der er mulighed for udendørs parkering. Receptionen hjælper selvfølgelig gerne med at vise, hvor disse ligger i byen.

Barception

Bar + Reception = Barception!

Hvis du har lyst til lidt at spise eller drikke, kan du lægge vejen forbi vores kombinerede bar og reception - vores barception! Her finder du blandt andet drikkevarer, sandwiches, salater, frugt og snacks. Vi holder åbent døgnet rundt.

Træning & Relax

Vi tilbyder et moderne fitnessrum med blandt andet to løbebånd, en crosstrainer, styrkemaskine og yogamåtter. Vil du begive dig ud på en løbetur, har vi masser af tips til dig i receptionen.

Kunne du også godt tænke dig en tur i saunaen, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores sauna og relaxafdeling har en fantastisk udsigt over den flotte Umeelv, og den lader dine batterier op på ingen tid.

Holder åbent alle dage. Åbningstiderne kan dog variere i løbet af året, kontakt vores reception for aktuelle åbningstider.

Lazy Sunday

Vi elsker konceptet Lazy Sundays! Derfor kan du, såfremt det er muligt mht. ledige værelser, beholde værelset frem til kl. 18.00 alle søndage – uden ekstra omkostninger.

Spørg dog altid i receptionen, om det er muligt, da vi ikke altid kan garantere, at værelserne er ledige. Såfremt det er muligt, kan du selvfølgelig også altid tjekke ind lidt tidligere eller ud lidt senere på andre dage – det koster dog lidt ekstra.

Vaske- og strygerum

Rejser du let, eller har du brug for at vaske tøj? Intet problem! Vi har både vaske- og strygerum.

WiFi

Comfort Hotel Umeå City har trådløst internet på hele hotellet, og det koster dig ikke ekstra. Du skal blot logge på systemet, indtaste dit navn og din e-mailadresse, og så er du ellers online.

Øvrige tjenester

  • Kæledyr ikke tilladt

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.