Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Sverige

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Gillet i Uppsala. Et imødekommende mødested med et passioneret personale, med fokus på service. Med 161 rum, 23 mødelokaler, restaurant Kitchen & Table og Selma City Spa findes der noget for alle. Vi er et kontantfrit hotel

Clarion Hotel® Gillet 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vores hotel skal være et levende mødested, som vækker din nysgerrighed og giver dig nye oplevelser. Vi vil skabe nye og levende mødesteder, hvor du møder byens liv og puls inden for hotellets vægge.

Et levende mødested

Et levende mødested har intet at gøre med verdensberømt design, flotte malerier eller den bedste musik. Et levende mødested handler derimod om mennesker. Det er nemlig os mennesker, der skaber en god stemning og en følelse af, at en almindelig hverdagsaften kan blive til noget helt magisk. Det er dét, vi gerne vil viderebringe med Living Room.

Vores stue er din

På Clarion Hotel Gillet synes vi, at det er vigtigt, at der er noget for alle i vores Living Room. Vi arrangerer lokale happenings som live musik, ferniseringer, modeopvisninger og meget andet. Se det aktuelle program i Clarion Hotel Gillets kalender. Vi ønsker, at Living Room bliver et inspirerende sted, hvor du møder kunst, design og naturligvis andre mennesker. Vores ambition er, at du fra tid til anden skal få det sådan, at du hellere vil være i vores stue end hjemme i din egen.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Clarion Living Room!

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.