Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Sverige

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Gillet i Uppsala. Et imødekommende mødested med et passioneret personale, med fokus på service. Med 161 rum, 23 mødelokaler, restaurant Kitchen & Table og Selma City Spa findes der noget for alle. Vi er et kontantfrit hotel

Clarion Hotel® Gillet 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

På Clarion Hotel Gillet byder vi på spændende mad i et afslappet miljø - fra tidlig morgen til sen aften.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson

I restaurant Kitchen & Table by Marcus Samuelsson møder Uppsala verden - med smagspåvirkninger fra Manhattans smeltedigel, lavet på skandinaviske råvarer og serveret i et miljø præget af Fun Dining. Oplev vores afslappede atmosfære, personlige service og en overraskende menu med noget for alle. Vores Community tables med plads til 12 personer er et centralt indslag, og noget, vi varmt kan anbefale sammen med et stort selskab af venner, eller når du vil møde nye, spændende mennesker, om du så er hotelgæst eller bor i Uppsala.

Morgenmad

Uppsalas bedste morgenmad serverer vi alle dage i ugen. Når du bor på hotellet, er morgenmaden inkluderet i prisen. Selv hvis du ikke overnatter hos os, er du hjertelig velkommen til at nyde vores morgenmadsbuffet. Prisen er 225 SEK.

Kitchen & Table Bar

Lyst til et glas vin eller en spændende cocktail? I Kitchen & Table Bar har vi et stort udvalg af drinks til enhver smag. Kitchen & Table Bar er et populært stoppested for både lokalbefolkningen og hotellets gæster. Til den særlige lejlighed, hygge med kolleger, eller bare fordi du har lyst, er det muligt at leje vores Skybar på 5. etage. Du får her en mageløs udsigt over Uppsala. Kontakt receptionen/booking for mere information og aktuelle priser.

Palmeoliefri mad

Clarion Hotel Gillet er et palmeoliefrit hotel, hvilket indebærer, at vi ikke anvender nogen former for palmeolie i næringsmidlerne. Palmeolie er en af de mest usunde vegetabilske olier, der findes, og produktionen fører til ødelæggelse af regnskoven, hvilket er skadeligt for både klima og dyreliv. Clarion Hotel Norden er den første hotelkæde i Europa, der helt har valgt at udelukke næringsmidler med palmeolie.

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf. +46 18 68 18 00 eller via cl.uppsala@choice.se eller uppsala@kitchenandtable.se.

Bestil bord online

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Frokost & Brunch

Frokost
Mandag - fredag ​​på forespørgsel.
Kontakt os venligst på 018-68 18 00

Brunch
Hver lørdag  12:00-15:00. Pris: 325 SEK/ person

Kitchen & Table Restaurant

Mandag-Torsdag: 17.00-22:30 (køkkenet lukker 21:30)
Fredag: 17.00 - 23.30 (køkkenet lukker 21:30)
Lørdag: 17.00 - 23.30 (køkkenet lukker 21:30)
Søndag:  Lukket

Kitchen & Table Bar

Mandag-Tordag: 17:00 - 22:00
Fredag: 17:00 - 23:00
Lørdag: 12:00 - 23:00
Söndag: Lukket

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.