Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Fregatten Varberg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Fregatten

Varberg,  Sverige

Velkommen til en unik hotelperle i det centrale Varberg. Clarion Collection Hotel Fregatten ligger i det smukke håndværkerkvarter tæt på både Varberg station og strandpromenaden. Som gæst får du Evening Meal hver aften. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Collection® Hotel Fregatten 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

At bo på Clarion Collection Hotel Fregatten er som at bo midt i Varbergs historie. Hotellet ligger i byens smukke håndværker- og kulturkvarter med havet lige rundt om hjørnet, og det er indrettet i et varmt, nordisk design. Farveinspirationen er hentet fra klipper, sand, hav og sejl.

Varberg vokser, og det gør vi også! Udbygningen af 35 nyte hotelværelser er nu begyndt, så der kan forekomme støjgener i dagtimerne mandag-fredag (ikke i ferier). Har du brug for at lukke lyden ude, kan du finde ørepropper i receptionen.
Central beliggenhed

Hotel Fregatten ligger centralt i Varberg med kun 200 meter til strandpromenaden og 400 meter til centrum og udbuddet af butikker, restauranter og caféer. Desuden har du Varbergs største attraktioner inden for bekvem afstand, såsom Societétshuset, Societétsparken og Varberg-fæstningen.

Den smidigeste vej, når du kommer i bil

Varberg vokser, og byggeriet af byens nye tunnel er i gang! Dermed lukkes Västra Vallgatan mellem Otto Torells gata og Engelbrektsgatan for ledningsarbejde, og trafiken ledes rundt til Göteborgsvägen, Östra hamnvägen og Västkustvägen. Som ankommende gæst henviser vi dig til Östra hamnvägen for smidig adgang til hotellet.   

Cash free

Clarion Collection Hotel Fregatten gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Afternoon Sweets og Evening Meal hver dag

Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i værelsesprisen. Det er også vores eftermiddagskoncept Afternoon Sweets, og ikke mindst Evening Meal om aftenen med både suppe, salat og en varm ret. Du kan læse mere under Servicetilbud. Hotellet har også en egen lobbybar.

Hotellets historie

Clarion Collection Hotel Fregatten ligger i et område, der har været præget af en begivenhedsrig historie. Hotellets bygning var tidligere et fryse- og pakhus, og rundt omkring på hotellet finder du detaljer, som sladrer om byens historie som søfarts-, kur- og cykelby. Varberg har længe været et knudepunkt for søfart og er stadig et populært bade- og kursted. Men det er også her, at Monark og Crescent har fremstillet deres cykler gennem årene.

Mødelokaler

Vores konferenceafdeling har tre konferencelokaler, hvor der er plads til 65 personer. Læs mere om vores mødelokaler her.

Golf i Varberg

I Varberg er der en levende golfkultur. Vi samarbejder med Varberg GK og kan derfor tilbyde fordelagtige golfpakker med greenfee og logi.

Kontakt

  • Skeppsgatan 6 43244 Varberg , Sverige
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Bus til Varberg station

Med tog

Tog til Varberg station

Fra Halmstad lufthavn

Lufthavnsbus til Varberg station

Med taxi

Vi anbefaler Varbergs Taxi, ring på tlf. +46 0340 16500.

Om Clarion Collection Hotel Fregatten

Antal hotelværelser

95 værelser, 199 senge

Antal mødelokaler

3 lokaler, plads til 65 personer

Afstand til lufthavn

Halmstad Lufthavn: 70 km, ca. 1 time med bil

Afstand til Varberg station

Fem minutters gang til stationen

Om Clarion Hotel®

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.378.001 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.