Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Västerås Væsterås ,  Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Væsterås,  Sverige

Comfort Hotel Västerås står klar til at tage imod dig. 6 etager med 140 hotelværelser, en generøs lobby med barception og et træningslokale. Bo smart og til en god pris i centrale Västerås. Vi ses på Comfort Hotel Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

På Comfort Hotel Västerås vil vi give dig en god start på dagen. Vi vil derfor tilbyde en morgenmadsbuffet med både økologiske og sunde valgmuligheder - en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden serveres i lobbyen og indgår altid i værelsesprisen.

Åbningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.30 - 11.00

Morgenmaden har varierende åbningstider under sommeren og i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider. 

Parkering

Der er mulighed for at parkere ude foran hotellet mod en afgift.

Fitness

Her på Comfort Hotel Västerås er det let at træne alt hvad du vil. Vi tilbyder et moderne træningslokale med crossfit. Så ingen undskyldninger - pak træningsskoene og kom i gang! For dig, der hellere vil træne udendørs, findes der fine løberunder lige uden for døren.

Åbningstider

Træningslokalet er åbent døgnet rundt.

Barception

I stueetagen serverer Barception kaffe, sodavand, øl og vin, snacks samt enklere mad med et tydeligt fokus på økologiske og sunde råvarer. Her kan du fylde på med tiltrængt energi, eller bare chille med en øl i vores lounge.

Self service station

Du kan checke in i vores smarte check-in-terminaler selv, så slipper du for at stå i kø.

WiFi

For os på Comfort Hotel Västerås er det en selvfølge, at du skal kunne være online og surfe gratis - døgnet rundt. Derfor har alle vores værelser og fællesarealer gratis WiFi. Surf løs!

Laundrette

Rejser du let, eller har du brug for at vaske noget tøj? Tag det roligt! Vi har både vaskerum og strygerum i vores lobby.

Kæledyrsvenligt

På Comfort Hotel Västerås er dine firbenede venner også velkomne! For 250 SEK ekstra pr. besøg kan de overnatte på hotellet. For førerhunde betaler du selvfølgelig intet ekstra. Men husk at sige til allerede ved booking, så vi kan finde et passende værelse til dig og din hund.

Lazy Sunday

Vi elsker dovne søndage! Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl. 18.00 alle søndage uden ekstra omkostning. Husk bare at sige det til receptionen! Og du, det kan ofte lade sig gøre at checke ind tidligere eller checke ud lidt senere andre dage også, hvis vi har ledige værelser - dog mod en afgift.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.