Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby kan tilbyde dig en unik historie og atmosfære samt en beliggenhed helt centralt bag Visbys bymur. Vi har 212 værelser, 8 mødelokaler, en festetage, Selma City Spa, Kitchen & Table og dedikerede personale. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Wisby er et hotel med en personlig tilgang med 212 hotelværelser, der er ideelt placeret inden for Visbys charmerende bymur. Du får det hele under ét tag: Mødelokaler, eventsal, spa-faciliteter med pool og vores populære restaurant Kitchen & Table. Alt dette mikser vi med en charmerende atmosfære, hvor gammelt og nyt supplerer hinanden.

Alt er tæt på i Visby

Clarion Hotel Wisby ligger helt ideelt midt i den ældste del af Visby, kun få skridt fra lystbådehavnen. Byen Visby figurerer på UNESCO’s Verdensarvsliste, og den er blevet klassificeret som en af ​​de bedst bevarede handelsbyer fra middelalderen. Alt er tæt på i Visby. Visby Lufthavn, Hamnterminalen (færgeterminalen) og Gotlands Wisby Strand, Gotlands mødearena og kongreshal ligger blot 15 minutter fra vores hotel.

Hotellet

Stemningen på Clarion Hotel Wisby er lidt usædvanlig. Det omfatter et middelalderligt strøg og søjler fra 1200-tallet, der er ganske velholdt. Men vi vil ikke skabe et museum, men et moderne hotel i stedet. Nutidens Clarion Hotel Wisby åbnede d. 1. maj 1991, men inden da havde der været hotel på samme sted siden midten af ​​1800-tallet. Mere information om hotellets historie finder du her.

Restauranter

Vores restaurant og bar, Kitchen & Table, byder på spændende smagsoplevelser og en behagelig, afslappet atmosfære. Nyd lækker mad og drikkevarer i et smukt og stimulerende miljø med en vidunderlig turn-of-the-century følelse i vores morgenmad- og frokostrestaurant samt eventhal Kaptenshuset .

Bo i vores luksuriøse hotelsuite

Bo i vores smukke bryllupssuite, også kaldet Berghska-værelset. Suiten er indrettet i empirestil med Trompe lóeil-malerier, der forfører øjet. Læs mere om suiten.

Vinterhaven

Vores vinterhave, Vinterträdgården, tilbyder en afslappet, levende og inspirerende atmosfære. Hotellets gæster og de lokale beboere kommer ofte forbi til en bid mad, en drink eller til en af ​​de mange begivenheder, der finder sted lige her.

Selma City Spa Wisby 

I stueetagen på Clarion Wisby finder du Selma City Spa Wisby med pool, sauna og relax. I vores herlige spaafdeling er du velkommen ind for en rolig og afkoblende stund. Tag en dukkert i poolen eller en stille stund i saunaen. Selma City Spa Wisby er det perfekte sted for dig, der vil hente ekstra kraft i et inspirerende og afkoblende historisk miljø. Poolen er opvarmet til 28°, og omgiver en søjle fra 1400-tallet. Miljøet omkring poolen er unik i sig selv og en oplevelser udover det sædvanlige

  • Ingen forudbestilling behøves. SPA bookes på drop-in i receptionen, hvor du også henter nøgle.
  • Først til mølle gælder
  • For reservering eller ikke-overnattende gæster tager vi en afgift, gælder ved ledig kapacitet. Forespørgsel sker til grupp.cl.wisby@choice.se
Handicapvenlige værelser

Vi har en række handicapvenlige værelser, der er designet til at lette dit ophold, hvis du har et særligt handicap eller sidder i kørestol. Tøv ikke med at kontakte os for mere information om vores handicapvenlige faciliteter.

Express Check In (and Out)

I receptionen findes vores Self Check In-station, hvor du hurtigt og enkelt checker ind selv. Har du ingen ekstra afgifter skrevet på værelset ved udcheckning, kan du også enkelt aflevere din nøgle i vores Express Checkout-skuffe.

Your phone is your hero!

Yes, det er sandt - du kan gøre det meste med din telefon, når du bor hos os. Check ind, lås din hoteldør op, betal dit ophold, check ud og book dit næste ophold hos os - alt i telefonen! Men det bedste af alt er, at du kan chatte direkte med os med den. Perfekt, hvis du har et spørgsmål, når du er oppe på værelset. Det eneste, du skal gøre, er at hente Nordic Choice Hotels-appen (gratis) - magiskt!

Cash free

Clarion Hotel Wisby gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Vi ses snart på Clarion Hotel Wisby. Du får meget mere end bare en overnatning.

Kontakt

  • Telefon: +46 498 25 75 00
  • Fax: +46 498 25 75 50
  • E-mail cl.wisby@choice.se
  • Org. nr: 556237-4016
  • Strandgatan 6 62157 Visby , Sverige
via Google Maps

Find vej til hotellet

Fra Visby Lufthavn

Lufthavnsbus til Visby Hamnplan.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gotland, ring på tlf. +46 0498 200 200.

Om Clarion Hotel Wisby

Antal hotelværelser

212 værelser, 398 senge

Antal konferencelokaler

8 lokaler, plads til i alt 300 deltagere
Om sommeren åbner vi også Paviljongen
plads til 400 gæster

Afstand til lufthavn

Visby Lufthavn: 3,5 km, ca. 10-15 minutter med bil og bus.

Afstand til havn

Visby færgeterminal: 1 km

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.