Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Oplev fantastisk julemad hos vores hoteller

Kom i julestemning med kollegaerne, familien eller vennerne! Nordic Choice Hotels' udbud af forskellige julefrokoster finder du her. Tjek det ud og vælg det, der passer dig bedst.

Oplev både kolde og varme danske juletraditioner som karrysild og flæskesteg på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Med bare tre minutter fra Copenhagen Airport kan du flyve direkte ind til Ris á la mande og andesteg hver fredag fra d. 23. November til 25. december. 

Book julefrokost her

Julemaden, du elsker

Sild, frikadeller, vegetariske kødboller, cocktailpølser, leverpostej, juleskinke, stærk sennup, Janssons fristelse, julemust, juleøl eller måske champagne? Kært barn har mange ingredienser, men vi kalder det julefrokost hos Nordic Choice Hotels.

For firmaet eller familien

Hvad er jul for dig? Er det maden, stemningen eller aktiviteterne? Uanset om du foretrækker julefrokost i et stille og roligt miljø med den nærmeste familie eller fuld fart på med kollegaerne til storslåede juleshows med populære artister, så kan du finde det, du leder efter, her. Desuden findes der alternativ i alle prisklasser at vælge mellem. Så invitér kollegaerne, slægten eller vennerne til en julefrokost for at runde 2019 af, og for at sammen byde velkommen til 2020. Nyd varm gløgg, lækker mad og hyggelig stemning.  

Altid økoæg fra frigående høns, Fairtrade-kaffe og bæredygtigt kød og fisk

Når du booker julefrokosten på et af vores hoteller, kan du regne med at æggene altid er fra frigående høns, og at alt kaffe er både Faitrade-mærket og økologiskt. Vi satser hårdt på at blive den grønneste hotelkæde, og maden på julebordet er inden undtagelse. Julefrokosterne plejer at indeholde en stor mængde kød- og fiskeretter, og så kan det være rart at vide, at ingen af kød- eller fiskalternativerne, der serveres, er med på en såkaldt "rød liste. Vi garanterer at maden er bæredygtig.

Vil du også være med til at sprede julemagi?

Donér julegaver til dem i dit nærområde, der har allermest brug for julens magi.

Ensomt juletræ søger gaver

Sidste år samlede vores ensomme juletræ, der stod i lobbyerne på alle hoteller, over 63.000 (!) julegaver. Vil du se, hvem der fik julegaverne og bidrage selv?

Læs om Ensomt juletræ søger

Leder du efter mødelokaler?

Leder du efter møderum og konferencelokaler, så findes en gigantisk udvalg her. Med næsten 200 hoteller på over 100 destinationer og i alla prisklasser, finder de fleste sit perfekte lokale.

Book og søg efter konferencelokale

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.564.392.007 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.