Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Konferenser i Danmark

4 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Book konference, møde eller dit event på vores hoteller i Danmark

Er du i Danmark og har brug for konferencelokaler? På Nordic Choice Hotels kan du booke alt fra den store konference og firmaevents til mindre møder og kick-offs. Vi har konferencehoteller i København, Høje Taastrup og ved Copenhagen Airport.

Når det er tid til at træffe kollegaerne og lave noget mere specielt, spiller både lokalet og servicen en rolle, uanset om I planlægger en kick-off eller har brug for et festlokale. Nordic Choice Hotels har mange fine hoteller i Danmark med stort udbud af mødelokaler og fleksible konferencelokaler, som enkelt kan tilpasses efter jeres behov. Selvfølgelig findes udstyr som mikrofoner, video og højttalere at låne ved behov.

Opdag vores hotelperler midt i centrale København. Med en perfekt beliggenhed i byen, er I altid tæt på seværdigheder, myldrende folkeliv, gode restauranter og natteliv. Perfekt, når det er tid til aktiviteter og teambuilding efter lange dage med præsentationer og gruppearbejde. Selvfølgelig kan man booke hotelværelser i forbindelse med mødet, hvis I planlægger et længere besøg i Danmarks charmerende hovedstad. 

Er det tid til at samle hele afdelingen eller firmaet, har vi også et stort konferencehotel i Høje Taastrup, som ligger lige uden for København. Med gode muligheder for offentlig transport tæt på Quality Hotel™ Høje Taastrup, kan I enkelt rejse til og fra hovedstaden eller tage på udflugt til Roskilde, som er Danmarks ældste markedsbyer med en velbevaret gammel dansk kultur.

Er du på rejsende fod eller bare har tid til business, så kan vores lufthavnshotel ved Copenhagen Airport, Kastrup, være noget for dig. Bliver der tid tilovers, er der selvfølgelig gode muligheder for at tage ind til København og resten af landet. Hvis du hellere vil slappe af efter arbejdet, så har Clarion Hotel Copenhagen Airport et rigtigt fint spa at slappe af i.

Læs mindre
4 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.564.398.003 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.