Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Kastrup Lufthavn Danmark

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer og møder ved Kastrup lufthavn

Skal du holde konference, møde eller et privat arrangement ved Kastrup tæt på Københavns lufthavn? Vi har flere alternativer til dig. Vil du bo tæt på lufthavnen eller i centrum af København har vi flere passende hoteller.

Omkring en kilometer fra terminalerne i Kastrup lufthavn ligger Quality Airport Hotel™ Dan. Skal du holde et hurtigt salgsmøde, kickoff med firmaet eller en stor fødselsdagsfest er der flere muligheder på hotellet. Du får hjælp med alt fra soft ice og popcorn til teknisk udstyr og overnatning, hvis I har brug for det.

Mellem hotellet og Kastrup lufthavn går hotellets egen shuttlebuss, helt gratis. Køreturen tager ikke mere end 5 minutter. En kort gåtur fra hotellet ligger Københavns Metro og Kastrup station, som nemt bringer dig ind til centrum af den danske hovedstad. Ved Kastrup går der også tog videre til Sverige og Malmø, hvis du vil krydse landegrænserne på kort tid. Hotellet ligger let tilgængeligt for dig, som kommer med bil fra København eller over Øresundsbroen.

Vil du holde din konference, dit møde eller arrangement centralt i København, har vi også to hoteller tilgængelige midt i København. Mere information om København finder du her.

Med kort afstand til København er der masser at give sig til udenfor hoteldørene. Hvad med en tur med kollegerne i Tivoli, en rundvisning på Rosenborg slot med partnere, eller måske skal du tage rejseselskabet med til en bedre middag på en af Københavns mange New Nordic cuisine-restauranter. I Kastrup er der også flere muligheder, blandt andet akvariet Den Blå Planet og Kastrup slot.

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.