Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Helsinki Finland

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og møde i Helsinki

Søger du lokale i Helsinki til næste konference, møde eller kickoff? Så er du kommet til det rette sted. I Finlands smukke hovedstad har vi to hoteller, et ved havnen i den nye bydel Jäätkasaari og det andet lige ved Helsinki Airport.

Clarion Hotel® Helsinki ligger ved vandet i den sydlige del af det centrale Helsinki. Til det store event ligger Makasiini (Spannmålsmagasinet), dør om dør med hotellet. Magasinbygningen i tegl har rødder tilbage fra 1930’erne, men er ombygget til en moderne eventarena med alle bekvemmeligheder.

Afslut dagen på 16. etage og mingl med Helsingforsboerne i Sky Room, Helsinkis cooleste skybar. Her får I udsigten over den levende havn med i købet. Eller hold hele dagsmødet her – på samme etage er der nemlig to eksklusive mødelokaler.

Inden for gåafstand fra hotellet er der mange restauranter og barer. Tag hele gruppen med til en af byens mange karaokebarer og sørg for at opleve Helsinkis natteliv, som er kendt for sit livlige miljø og sine generøse åbningstider.

Hvis dine gæster flyer til Helsinki-Vanda lufthavn eller er kommet hertil med tog fra andre dele af Finland, er Clarion Hotel® Helsinki Airport et fremragende alternativ. En tominutters togrejse fra lufthavnen bringer dig til det voksende forretningsområde Aviapolis og konferencehotellet. Her er der flere mødelokaler af varierende størrelse og alle muligheder for vellykkede konferencer, forretningsmøder og events. Det tager mindre end 30 minutter med det nye nærtog at nå Helsinki centrum med alt, hvad en storby har at tilbyde. Her kan du lære mere om hvad Helsinki tilbyder som turistby.

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.