Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Vanda Lufthavn Finland

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer og møder ved Helsingfors-Vanda lufthavn

Søger du moderne konferencelokaler i nærheden af Helsingfors lufthavn i Vanda, Finland? På det nyopførte Clarion Hotel® Helsinki Airport har vi lokaler til alt fra det lille møde til den store konference eller firmafest.

På Clarion Hotel Helsinki Airport kan du få hjælp med alt, hvad du har brug for til seminaret, kurset eller konferencen. For- og eftermiddagskaffe, konferencefrokost og after work ordner personalet let alt efter dine ønsker. Mødelokalerne kan tilpasses både i forhold til størrelse og møblering, og har I brug for noget ekstra, er personalet der altid til at hjælpe til.

Efter en lang konferencedag kan vi anbefale at geare ned med en fælles middag. På hotellet ligger restauranten Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, et restaurantkoncept med smage fra Manhattan og Norden. Og hvis I overnatter er der fitnessrum og (selvfølgelig) finsk sauna på hotellet. En halv times togrejse bringer jer til Helsingfors centrum med alt, hvad den finske hovedstad kan tilbyde af restauranter, museer og natteliv.

Konferencehotellet ligger lige ved Aviapolis togstation i det nye forretningsområde Aviapolis, to kilometer fra lufthavnen. Med lokaltog P, mod Helsingfors, er der blot en station til Aviapolis station. Rejsen tager to minutter og fra city tager rejsen til konferencehotellet 30 minutter. Aviapolis er en hurtigt voksende bydel, men allerede i dag finder du Finlands største indkøbscenter her og en spa og Finlands flymuseum.   

Helsingfors-Vanda lufthavn er Finlands største med daglige fly til store internationale destinationer. Uanset om dine medarbejdere kommer fra Tokyo eller Berlin er det let at mødes på Clarion Hotel Helsinki Airport!

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.