Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Arendal Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde, konference eller event i Arendal

Skal du booke et møde-, konference- eller festlokale i Arendal? Med konferencen på Clarion Hotel® Tyholmen befinder I jer midt i det centrale Arendal med den bedste beliggenhed ved bryggen og med havudsigt.

Konference, kursus, seminarie eller kickoff – der kan være mange anledninger til at mødes uden for arbejdspladsen. På konferencehotellet Clarion Hotel Tyholmen er der flere konference- og mødelokaler, som nemt kan tilpasses jeres behov og ønsker. Hotellet hjælper gerne med alt fra teknik og planlægning til kaffe og snacks, finere middagsselskaber eller sammenkomster. I får adgang til et idyllisk miljø med frisk luft og en fabelagtig havudsigt. Hvis I tilbringer natten her, så sørg for at få den oplevelse af at kunne spise morgenmad på terrassen, lige ved bryggekanten.

Hotellets største banketsal er også meget efterspurgt til særlige begivenheder og private fester, såsom bryllup, fødselsdagsmiddag eller kickoffs. Her får I desuden jeres egen udgang til terrassen på bryggen.

Uanset om I ankommer med bil eller offentlig transport, er det nemt og fleksibelt at holde konferencen på Clarion Hotel Tyholmen, hvor der er parkering i hotellets kælder. Byens busterminal ligger endvidere kun 250 meter fra hotellet, mens afstanden til den nærmeste lufthavn, Kristiansand Lufthavn Kjevik, er ca. 65 kilometer.

Har I tid til at udforske Arendal lidt nærmere, er der mange aktiviteter og udflugter i forbindelse med skærgården. Lad os nævne eksempler som dybhavsfiskeri eller bådture ud til de nærliggende øer. Foretrækker I at holde jer på land, anbefaler vi en gåtur langs havnen og et besøg på nogle af de charmerende restauranter.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.