Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Bergen Lufthavn Norge

7 hoteller matcher din søgning

Læg til et eller flere hoteller til din forespørgsel, så kontakter vi dig.

7 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde og konference ved Bergen lufthavn, Flesland

Skal du holde møde eller konference ved Bergen lufthavn Flesland, eller har du brug for lokaler tæt på lufthavnen? Vi har et stort konferencehotel på Sandsli samt to hoteller med fleksible lokaler lige ved lufthavnen.

Clarion Hotel® Bergen Airport er et af Norges største konferencehoteller og ligger så at sige dør om dør med lufthavnen. Her venter en række gruppe- og mødelokaler og store konferencesale. Du kan holde alt fra de små møder til store events som banket og kickoff i de forskellige lokaler. Hotellet har bar og to restauranter.

Det helt nye lufthavnshotel Comfort Hotel® Bergen Airport ligger bare et par minutter fra ankomsthallen på Bergen lufthavn Flesland. Udover restaurant og bar har hotellet flere mødelokaler og konferencelokaler.

Quality Hotel™ Edvard Grieg på Sandsli ligger 4 kilometer fra lufthavnen. Her er der restaurant, bar, store terrasser og et rummeligt mingleområde. Konferenceafdelingen fordeler sig på to etager med mange mødelokaler plus store sale, som egner sig til alt fra konferencer, julefrokost og bryllup. Fra hotellet tager det 5 minutter med bil til lufthavnen, og 15 minutter til Bergen centrum.

Ved at lægge mødet, konferencen eller arrangementet på lufthavnshotellerne er du tæt på gaten, samtidig med, at det er nemt og hurtigt at komme til Bergen centrum. Vil du hellere have lokaler i byen? Her kan du læse mere om vores møde- og konferencemuligheder i Bergen.

Læs mindre
7 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.