Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Bodø Norge

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference- og mødelokaler i Bodø

Vil du booke et mødelokale i Bodø? Vores konferencehotel har centralt beliggende lokaler til en række forskellige behov. Hotellet har gode adgangsforhold, da der er 5 minutters gang til Bodø Station og få minutters bilrejse til Bodøs Lufthavn.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø har flere forskellige konference- og mødelokaler på et sted, der er noget udover det sædvanlige. Hotellet passer til alt fra mindre møder, kickoffs og workshops til kurser og sammenkomster i det nordlige Nordnorge. Vi serverer mad og drikke ved alle dagens måltider, og kaffepauserne holder energien i top, når dagen står på lange møder. Efter dagens møder, brainstorming og teamwork kan I geare ned i hotellets træningscenter eller sauna.

Hotellet har en lang og dramatisk historie bag sig, da det blev hårdt bombet under Anden Verdenskrig. Spejlet i spisesalen er en af de få ting, der overlevede bombardementerne. Blandt hotellets mange velkendte gæster udmærker forfatteren Knud Hamsun sig. Han skrev bogen ”Segelfoss by” i hotellets tårnværelse.

Bodø kan siges at være Norges flyhovedstad med en af det norske flyvevåbens største flybaser, hovedkonteret for det norske flyselskab Widerøe samt det nationale flymuseum Norskt Luftfartsmuseum. Her ligger også en af Norges to politiskoler.

Konferencehotellets beliggenhed byder på en ægte naturoplevelse og er perfekt som udgangspunkt, når du vil udforske Nordnorges kultur og natur. Besøg Luftfartsmuseet, Nordlandsmuseet, oplev Nordlyset og padl i kajak under midnatssolen. Sørg også for at opleve verdens stærkeste tidevandsstrøm, Saltströmmen. Velkommen til Bodø!

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.