Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Florø Norge

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde og konference i Florø

Skal du holde møde, konference eller privat arrangement i Florø? Midt i centrum af den lille kystby ligger vores to hoteller med lokaler, som passer til både små og store grupper.

Quality Hotel™ Florø ligger på kanten af bryggen med byens handelsgade lige om hjørnet og ekspresbådskajen 200 meter væk. Hotellets konferenceafdeling har tre mødelokaler i forskellige størelser. Her arrangeres alt fra små møder og konferencer til julefrokost, koncerter og bryllup for store grupper. Alle konferencedeltagere har adgang til kaffe, te og frugt – og ikke mindst popcorn og soft ice - hele dagen. Hotellet har både restaurant og lobbybar. På restaurant Bryggekanten kan I nyde god mad med udsigt mod bådhavnen og havet. Ønsker du et særligt og mere lukket lokale til en mindre gruppe? Bestil ”Kongebordet” i Naustet som har direkte tilslutning til restauranten. Kongebordet passer også perfekt til mindre møder.

Blot fem minutters gange fra Quality Hotel Florø ligger Comfort Hotel® Florø, med busstationen 100 meter væk. Hotellet har flere møde- og konferencelokaler i forskellige størrelser. Her kan der afholdes alt fra møder og seminarer til fødselsdage og middage. Til konferencen tilbyder hotellet dagpakker med frugt, kaffe og frokost, og i weekenderne holder hotellets restaurant og bar åbent til sen aften.

Har I lyst til at foretage jer noget sammen udenfor hotellets vægge kan Kystmuseet anbefales, hvor I kan leje robåde om sommeren til udflugter på havet. For en reel naturoplevelse yderst i fjordudmundingen er ikke mindst Kvanhovden Fyr de 30 minutter værd, det tager at sejle derud med båd. Er der ølinteresserede i rejsefølget? Florø er nemlig hjemsted for det kendte mikrobryggeri Kinn Bryggeri. Ved forhåndsreservation tager bryggeriet imod grupper til rundvisning og smagsprøver, og den sidste fredag i måneden er der åben pub på bryggeriet.

Der går dagligt flere flyafgange fra Oslo og Bergen til Florø. Fra Florø lufthavn tager det bare fem minutter med bil til Florø centrum. Har du småt med bagage og vil nyde den friske vestlandsluft, kan du også gå til centrum på ca. 20 minutter.

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.