Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Fredrikstad Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Fredrikstad

Hvis du skal holde møde, konference eller event i Fredrikstad er Quality Hotel™ Fredrikstad et godt alternativ. Her er der konferencemuligheder for både små møder og store konferencer og events.

Den historiske havneby Fredrikstad er Nordeuropas bedst bevarede fæstningsby. Her, lige ved elven Glomma og ti minutters gang fra Højskolen i Fredrikstad, ligger vores hotel. Hotellet har moderne og fleksible mødelokaler og store sale, som passer godt til større arrangementer både for privatpersoner og firmaer.

Bar og restaurant er der også på hotellet, og ved møder og konferencer tilbyder vi både snacks i løbet af dagen og middag med færdige konferencemenuer.

Fredrikstad by er særlig livlig om sommeren, hvor havnen med dens restauranter og udeserveringer fyldes op af både lokale og gennemrejsende. Året rundt er ikke mindst Gamlebyen i Fredrikstad populær, med brostensgader og torve fyldt af butikker, gallerier og hyggelige cafeer. Har du tid til overs og har lyst til at se dig omkring, finder du også Østfold kunstnercenter og Litterarturhuset i centrum af byen.

Byens beliggenhed ligger også helt rigtigt for herlige oplevelser på og ved havet med de smukke Hvaleøer lige udenfor. Hvorfor ikke tage selskabet eller kollegerne med på en bådtur i skærgården? Fra Oslo Lufthavn går der både bus og tog og fra Oslo Hovedbanegård tager det lidt over en time med toget til Fredrikstad.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.