Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Holmsbu Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde, konference og event i Holmsbu

Vil du holde konference, event eller privat arrangement i smukke omgivelser ved fjorden? Hos Holmsbu Hotel & Spa får du mere end lokaler, som passer til enhver anledning. Her kan du nyde i spaen og opleve den smukke skærgård lige udenfor døren.

Er du på jagt efter et specielt og smukt sted at holde konferencen eller det private arrangement, er du kommet til rette sted. Holmsbu Hotel & Spa ligger mellem Holmsbu og Rødtangen i Hurum kommune, blot en times køretur fra Oslo. Hotellet er placeret helt nede i vandkanten med egen sandstrand, brygge og marina.

Hotellets møde- og konferencelokaler egner sig til enhver anledning, fra små frokostmøder til store kurser og konferencer, sommerfester og bryllupper.

For kurser og konferencer har Holmsbu Hotel & Spa en egen konferencepakke, hvis der er ønske om det. Denne indeholder overnatning med morgenmad, frokost og middag, konferencelokale og egen kursusvært, energipause med sunde alternativer og ikke mindst adgang til Holmsbu Spa og gym inklusiv badekåbe og tøfler til alle deltagere.

Spa-afdelingen består af blandt andet indendørs og udendørs bassin, kold pool, dampbad, massagebrusere og saunaer med havudsigt.

Skal du fejre særlige lejligheder vil den fornemme villa Villa Holtnes passe særligt godt. Her er der lokaler i tre størrelser og med hver deres stil og derudover et intimt barlokale i kælderen.

På hotellet er aktiviteter, teambuilding og oplevelser i fokus. Her tilbydes for eksempel madlavningskursus med egen kok, eller hva med holdkonkurrencer som Holmsbu Challenge, 5-kamp eller Tronstad Gaard Triathlon? Havet og stranden er selvfølgelig også fine områder til gruppeaktiviteter. Her kan I tage på tur med speedbåd eller sejlbåd eller holde papbådsregatta. Vinter som sommer – Holmsbu Hotel & Spa venter udfordringer og oplevelser for alle.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.562.364.000 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.