Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Kristiansund Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer, møder og event i Kristiansund

Skal du have konference, møde eller måske et privat arrangement i Kristiandsund? I centrum af byen ligger vores hotel Quality Hotel® Grand, Kristiansund. Her kan du få hjælp med at arrangere det meste, du har brug for!

Skal du have et arrangement med fodboldklubben, et salgsmøde eller måske en konference, så passer hotellets lokaler perfekt til dig. Her får du hjælp med alt fra teknisk udstyr og overnatning til servering af popcorn og softice. Hotellet har lokaler til alt fra de store konferencer og ned til de små møder. På hotellet er der også adgang til både en restaurant og en bar. Har du derfor brug for mad og drikke til konferencen eller måske fødselsdagsfesten, så kan det let arrangeres her.

Med beliggenhed midt i centrum af Kristiansund er det let at komme til og fra hotellet. Kristiansund lufthavn, Kvernberget, ligger ikke mere end 15 minutter væk med bil eller taxa. Der er heller ikke langt fra kajen til hotellet, og her finder du en hurtigbad som går mellem Kristiansund og Trondheim.

Udenfor hoteldøren er der flere muligheder. I nærheden af hotellet ligger indkøbscenter og handelsgader, hvis du er interesseret i shopping. Med en sådan nærhed til havet, kan det måske være en idé at tage på fælles fisketur som teambuilding? Mellem Molde og Kristiansund går også den storslåede Atlanterhavsvej, hvor du kan fiske fra broerne og opleve den nok smukkeste, vej Norge har at byde på.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.