Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Larvik Norge

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og møde i Larvik

I Larvik venter to populære konferencehoteller på dig. Vælg mellem oplevelseskonference med luksuriøs spa ved stranden på det populære Farris Bad eller klassisk konference med god beliggenhed på konferencehotellet Quality Hotel™ Grand Farris.

Farris Bad troner over fjorden med spaoplevelser og en arkitektur ud over det sædvanlige. På dette konferencehotel finder du Skandinaviens største spaafdeling på hele 2500 kvadratmeter. Det er også det eneste hotel, som er bygget ved en ægte mineralkilde. Her præges konferencen af kilden og vandets kraft, og der er et stort antal mødelokaler, både traditionelle og unikke, til at fra fest til bestyrelsesmøde.

Nabo til Larviks togstation og med en topbeliggenhed midt i byen venter vores andet konferencehotel Quality Hotel™ Grand Farris. Her er der konference-, event- og kursusmuligheder til store grupper. Hotellets ansatte er også dygtige til at arrangere private fester og bryllup.

Larvik i Vestfold er en smuk kystby blot 100 kilometer fra Oslo. Du kommer nemt hertil på omkring 1,5 time med tog fra Oslo. Fra Larvik afgår også færgen til danske Hirtshals.

Den verdensberømte eventyrer Thor Heyerdahl voksede på på Steingata 7 i Larvik. I sommermånederne kan I besøge hans barndomshjem. Gå ikke glip af et besøg på Sjøfartsmuseet, Larvik museum og kulturvartegnet Langestrand kirke. Rundt om Larvik er der også en række naturoplevelser som smukke Verdens Ende på øen Tjøme, her kan I nyde en fantastisk udsigt over Skagerak. Tag med kollegerne på en bådtur på Farrisvatnet eller Larviksfjorden. I denne kystby er vandet hele tiden lige i nærheden.

 

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.