Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Lillehammer Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Lillehammer

Vil du booke møde- og konferencelokaler i Lillehammer? På Clarion Collection Hotel® Hammer er der mange muligheder, uanset om I har brug for lokaler til mindre møder, kickoffs, bestyrelsesmøder eller event og udstillinger.

Med konferencen på Clarion Collection Hotel Hammer får I den bedste beliggenhed midt i Lillehammer på den historiske Storgatan, der er omgivet af byens karakteristiske lave træhuse og charmerende kvarterer. Her hjælper vores hotel jer med stort og småt, fra det enkle møde til større konferencer med logi til hele teamet. Med flere forskellige mødelokaler har vi fleksibiliteten til at skræddersy konferencen efter jeres behov og ønsker, om det så handler om en produktlancering eller messe.

Frokost, kaffepause, snacks, frokost eller middag? Eller måske lidt af det hele? Intet problem, for på Clarion Collection Hotel Hammer får I hjælp til at fylde energidepoterne mellem møderne. Hvis I vil slappe lidt ekstra af efter en lang dag med mange diskussioner og præsentationer, må I endelig ikke gå glip af relaxafdelingen med sauna.

Lillehammer ligger smukt og tæt på naturen længst oppe ved Mjøsa, Norges største indsø. Hvis der er teamaktiviteter på dagsordenen, kan vi varmt anbefale de mange skipister og langrendsspor, som byen kan tilbyde sine besøgende. Lillehammer er nemlig kendt overalt for sit værtsskab af vinter-OL tilbage i 1994 og har med andre ord et ret imponerende udvalg af skifaciliteter i nærområdet. Hvis tiden ikke rækker til længere udflugter, ligger byens største attraktioner i gåafstand fra hotellet. Her kan vi nævne Lillehammer Kunstmuseum og Lillehammer Olympic Park.

Lillehammers station ligger godt 650 meter fra hotellet, og skal I til Oslo Lufthavn, Gardermoen, tager togturen fra Lillehammer ca. 2 timer.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.