Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Norefjell Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer, møder og events i Norefjell

Lyst til at bringe konferencen til nye højder? Måske mødes med dine samarbejdspartnere til både business og pleasure? Eller hvad med at fejre fødselsdagen i smukke omgivelser? På vores hotel Norefjell Ski & Spa er der uendelige muligheder.

Kun 1,5 times kørsel fra Oslo ligger fjeldområdet Norefjell. I sommerhalvåret er det et paradis med masser af uberørt norsk natur og frisk fjeldluft, mens det om vinteren indbyder til skieventyr. Vores hotel ligger ved Norefjell Skianlæg. Når du bor på hotel Norefjell Ski & Spa, går du blot ud af hoteldøren, spænder skiene på og tager afsted på eventyr.

Vi har lokaler til alt fra de mindre salgsmøder til de helt store konferencer, hvorfor vi giver dig mange muligheder på Norefjell Ski & Spa. Her får du hjælp til at arrangere alt fra kaffe og te til mødet, frokost til konferencen eller overnatning og banketmiddag.

Ønsker teamet nye konferenceoplevelser, er der flere muligheder ved hotellet. Her kan I kombinere mødet med både aktiviteter i og uden for hotellet, og der venter ren afslapning i hotellets egen spaafdeling. Hvad er vel bedre end at afslutte teambuildingen med at klatre på hotellets 16 meter høje klatrevæg – lige ved lobbyen.

Du når nemt Norefjell i bil fra både Gardermoen og Oslo. Lørdage og søndage i vintersæsonen kan du også komme til Norefjell med ekspresbus.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.