Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Oslo Norge

11 hoteller matcher din søgning

Læg til et eller flere hoteller til din forespørgsel, så kontakter vi dig.

11 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde, konference og event i Oslo

Velkommen til Oslo, Norges hovedstad og internationale knudepunkt! Skal du holde møde, konference eller event i Oslo har vi en række alternativer til dig med vores mange og varierede hoteller i og uden for centrum.

Her vil du finde alt fra små og historiske hoteller i kernen af centrum til store konferencehoteller i udkanten af Oslo og ved lufthavnen. Hotellernes muligheder spænder fra enkle mødelokaler tilpasset få personer til store arenaer som har plads til både kongresser, kick-off, biludstillinger og bryllup. Har du brug for mad til mødet, konferencen eller dit event, ordner vi det selvfølgelig, hvad end det gælder enkel pausemad eller en gennemført festaften med treretters middag.

Med konferencen i Oslo får du desuden adgang til alt,hvad en hovedstad kan tilbyde og mere til. Her er der alt fra nytænkende arkitektur, kultur, folkeliv og en lang række museer for de historieinteresserede. Med sin smukke beliggenhed ved fjorden har Oslo den charme, som kun en havneby kan have, så sørg for at få tid til lidt byvandring, hvis du har egentid mellem møderne. Tag for eksempel en tur op på taget af Operaen, som ligger  helt ned til vandkanten af Oslofjorden eller besøg Torggatas mange spændende butikker og restauranter.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tager det lidt over 20 minutter med flytog ind til byen, eller i underkanten af 40 minutter med bil og taxi.

Læs mindre
11 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.