Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Sarpsborg Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder, konferencer og teamaktiviteter i Sarpsborg

Vil du booke møde- eller konferencelokaler i Sarpsborg? Quality Hotel™ Sarpsborg er konferencehotellet med et ekstra stort udvalg af aktiviteter og oplevelser for hele teamet, 50 minutter i bil fra Oslo og 15 minutter fra Moss Lufthavn i Rygge.

Som et af Norges største familie- og konferencehoteller tilbyder Quality Hotel Sarpsborg et stort udvalg af møde- og konferencelokaler med alle muligheder for at tilpasse og skræddersy jeres besøg efter ønsker og behov. Et lille møde, bestyrelsesmøde, en stor kongres, livlige kickoffs eller måske teambuilding? Intet problem – hotellet passer til både business og fornøjelser!

Når det er tid til teamaktiviteter, har Superland et aktivitetscenter for både store og små. Udfordr kollegerne i minigolf, test klatrevæggen eller del jer op i hold og dyst i fodbold, indendørs bandy eller basket i Bollbingen. Vi anbefaler også Badeland – et eventyrligt vandland på hele 2000 m2!

Quality Hotel Sarpsborgs store udbud passer også perfekt til private arrangementer og fester, hvad enten det gælder børnefødselsdagen, konfirmationen, familiemiddagen eller den kommende polterabend. Til den store dag – brylluppet – har vi en fantastisk bryllupssuite og en række flotte hotelværelser til alle bryllupsgæsterne.  

Sarpsborg er den eneste norske by med både skærgård og skipister inden for 10 minutters kørsel fra byen, og det er derfor en perfekt destination, hvis man ønsker at tage på udflugter. I nærområdet finder man også Kulåsparken, der er en af Norges største byparker, samt det imponerende Sarpsfoss, der er Europas største vandfald. 

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.