Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Skien Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Skien

Skal du booke møder, konferencer eller kickoffs i norske Skien? Med en konference på Clarion Collection Hotel® Bryggeparken befinder I jer midt i det centrale Skien med den bedste beliggenhed på bryggen ved den smukke Telemarkskanalen.

Hvis I søger møde- eller konferencelokaler i Skien, er Clarion Collection Hotel Bryggeparken et godt valg. Hotellet ligger midt i byen, lige ved bryggen med den idylliske Telemarkskanal, samt tæt på transportfaciliteter og Skiens seværdigheder. Hotellet hjælper dig gerne med stort og småt, lige fra det enkle dagsmøde til produktlanceringer og større konferencer. Vi har flere forskellige mødelokaler og dermed fleksibiliteten til at skræddersy besøget efter jeres behov og ønsker.

God mad og drikke er en vigtig del af oplevelsen. Morgenmad, kaffepauser, frokost, snacks – eller måske en festmiddag? Intet problem, her får I hjælp til at opfylde energidepoterne mellem præsentationerne. På Clarion Collection Hotel Bryggeparken er det også muligt at booke lokaler til private arrangementer såsom aftenevents, mindre fester, dåb og julefester.

Når det er tid til teamaktiviteter, ligger byens udbud af butikker og restauranter lige uden for døren. Tæt på hotellet finder I populære seværdigheder, som blandt andet Ibsenhuset, Brekkeparken og Bø Sommerland. Busstationen Landmannstorget ligger ca. 550 meter fra hotellet, mens Skien togstation ligger ca. 1,6 kilometer væk. Afstanden til Torp Sandefjord Lufthavn er omtrent 50 minutter i bil.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.