Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Sola Norge

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde og konference ved Sola lufthavn

Skal du have møde, konference eller fejre private begivenheder i Stavangerregionen? Du finder fem af vores store konferencehoteller med lokaler, som passer enhver anledning, tæt på Stavanger lufthavn og de smukke strande ved Sola.

Vil du være så tæt på lufthavnen som muligt eller har du gæster, som skal tidligt afsted med fly, har vi to store konferencehoteller lige ved lufthavnen. Clarion Hotel® Air har en række fleksible lokaler i forskellige størrelser, og til de virkelig store events vil den store banket- og konferencesal Air One gøre underværker. På hotellet kan Kitchen & Table restaurant- og bar friste med herlige smage og god stemning. I godt vejr åbner vi udeserveringen på den store terrasse, som også kan bruges til private arrangementer.

Til kurser, konferencer og store events finder du også Quality Airport Hotel™ Stavanger med blot lidt over en kilometer til lufthavnen. Her venter en stor konferenceafdeling, hvor du kan holde alt fra messer og seminarer til middage og bryllup.

Quality Hotel™ Pond ligger ca. ti minutter fra både Stavanger og Sola, i det voksende virksomhedsområde Forus i Sandnes. Her venter et stort konferenceanlæg med møde- og konferencelokaler og lokaler, som passer til private arrangementer så vel som firmaets møder og konferencer. Her kommer du lettest til med taxa, ellers går der lokalbusser til Koppholen busholdeplads ca. 200 meter fra hotellet.

På Quality Hotel Residence i Sandnes har du både biograf og shoppingcenter under samme tag. Selve hotellet har konferenceafdeling med store haller, og som på både Quality Airport Hotel Stavanger og Quality Hotel Pond kan aftenen også her nydes på Brasserie X og Bar X med franskinspireret, nordisk mad og gode drikke. Vil du tættere på Stavanger centrym ligger Clarion Hotel® Energy på Stavanger Forum ved Madla, med stor konferenceafdeling, gangbro over til DnB Arena og restaurant Kitchen & Table.

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.